39

Анонимен

преди 7 години

Боко да си носи отговорност за калинките. Ощетиха държавата с 16 млрд. заем не с 21 млн.

38

Гръдьо

преди 7 години

Лихвите за гьола в Белене са милиони за месец-виновни няма. Бисеров с депутска заплата 5 хиляди изкара в Швейцария милион - невинен! Василев милиарди открадна с помощ на централната ни банка - невинен. Управителя на БНБ взима 50 хиляди на месец, но проспал КТБ - невинен! Трайчо и Марешки ли са виновни за ужаса в България?

37

ГИЛОТИНА

преди 7 години

Ето за това е измислена гилотината, а после да видим дали ще има грешни формули, забравени подписи или подкупи.Крайно време е всички да разберат че не е ощетит България а всичките 7 милиона Българи. Гилотината трябва да играе вече и ще се оправим само за 12 месеца гаранция давам ...

36

ГЛУПОСТИ НА КУБ!!

преди 7 години

СЛУЧАЯ ПОКАЗВА -----КАК СЕ ПРАВИ ПОЛИТИЧЕСКИ НАТИСК И РЕКЕТ!!СЪДЕБНАТА СИСТЕМА----Е ,ПОСЛЕДНИЯ ОКОП НА ЧЕРВЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА МАФИЯ!ТОВА --ТРЯБВА ДА СЕ РАЗБИЕ ДО ОСНОВИ!/...ИЛИ НИЕ ТЯХ---ИЛИ ТЕ НАС..../ДРУГ ПЪТ --НЯМАААААААААААААААА.......!!!!!

35

Луцифер

преди 7 години

Другаря Цацаров този път прекали!За съжаление на "библиотекарите" престараването води до обратен ефект! След тази гнусна акция на "цацаратурата" и най-заспалите елакторални единици ще прогледнат. България има бъдеще само с политици, като Кънев, Иванов и Трайков, тези срещу, които вие цялата червена пета колона.!П.С. Новогодишни поздравления др. Цацаров заради прекрасно свършената работа по делото Хр. Бисеров! Ашколсун Цацаров ефенди!

34

Анонимен

преди 7 години

Дали не идва времето на Великата Инквизиция?

33

?

преди 7 години

Ех, реши се да бъдат ЕЛИМИНИРАНИ тези ИЗБИРАЕМИ и ЧИТАВИ млади мъже Трайков и Дянков с ЕВРОПЕЙСКО МИСЛЕНЕ!А старите "големи шлемове" или онези в Брюксел са 'забравени"...Такива интелигентни , познаваеми за демокрацията трябва да са в Правителстово,ЕП, а не партийни дейци отпреди 1990, или техни потомци...Присъстваме на Костинброд2( отново 'спешно"... скалъпено...)

32

Анонимен

преди 7 години

Този си е опекъл питката. За 21 милиона лева щети до наказание не се стига. Я да беше 200-300 лева. Веднага в пандиза. Ама е умеен! И за президент ставаше.И не е късно. Явно има дарба.

31

некомпетентен ,

преди 7 години

но назрява един въпрос : Тази прокуратура защо допусна Т.Трайков да е кандидат за президент .Ами ако беше спе4елил ? Нещо не се връзват нещата .Прокуратурата би ощетила държавата много пове4е ако се наложи за 4 месеца да правим 2 пъти избори за президент .( пиша без да зная такъв вариант как е застъпен в конституцията)

30

Анонимен

преди 7 години

Обвиненията са заради оценката на акциите , с която цената се намалява от 1400 на 800 евро. Оценката е направена от Булброкърс - борсов посредник , нямащ право на такива оценки за страни от ЕС. Това , че Булброкърс е фирма на Прокопиев, както и това , че е същия Булброкърс собственост на Прокопиев, намалил оценката на Каолин от 31 на 7.5 милиона за да го купи Прокопиев са подробности от пейзажа....

29

Анонимен

преди 7 години

"Тя обясни, че на практика са били ощетени българските пенсионери"Прокуратурата отново изпълнява политически поръчки?!! Популизъм от световна класа. Били ощетени пенсионерите?!! От сделка, която е следвала напълно закона.А, прокуратурата...дали ще се изкаже, бяха ли ощетени пенсионерите от кражбата на 4 млрд. от КТБ???Нещо по това дело, госпожата говорителка има ли да ни каже???!!!

28

Анонимен

преди 7 години

Великият Джаба /Цацаров/ на къв се прави с тези обвинения? Пак ще *** краищата.

27

Анонимен

преди 7 години

Ami Moskov koga???

26

Анонимен

преди 7 години

Малей-й-й,щом тоя невзрачен човечец е ощетил държавато с 21 000 000 лв./ то не за цял мандат /,с колко ли са я ощетили останалите хиени като Боко,Цецо,кака Фидоска и други?!

25

Анонимен

преди 7 години

В тази държава има само един безусловно невинен. Всички останали получават невинност от съда. Много прилича на бай тошово време.

24

Анонимен

преди 7 години

Те продадоха 3 по 33% от енергодружествата, все едно 100% цяла компания и парите влязоха в бюджета, защото беше криза. Искаха да продават НДК и Козлодуй, БЕХ, където са Козлодуй и Булгаргаз. Чак сега се сеща прокуратурата. Защо не спря сделките тогава?

23

опасно

преди 7 години

Има опасност,ако гризне присъда и го пъхнат в дранголника да му рендосат дупарата безвъзмездно.Допустимо ли е това?

22

Активист на БКП

преди 7 години

А ОНЯ от с. Банкя ???

21

Анонимен

преди 7 години

Прокуратурата като каже А да каже и Б! Искам М. Велчев, Никито Василев и ония от БНБ в кауша!

20

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

преди 7 години

ДОРИ НЕ МИ СЕ ПИШЕ КОМЕНТАР... И ТОЗИ, КАТО ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ НА КРАЯ - ЧИСТ КАТО МОМИНА СЪЛЗА...