78

Циник до 111

преди 7 години

*** - ти ли ще ми казваш коя дума да използвам? А? ***? Колко пъти да ти повтарям...научи ли вече ? ***? Аре у лево!

77

Анонимен

преди 7 години

Генеалогия...генезис...произход! Това е което к искам да кажа - и казвам !-----Това, че искаш да кажеш нещо, но не намираш думичката в бедния си речников запас се дължи на илитератността ти. Колегата ти е подсказвал точната думичка. Запомни ли я? Провери ли я в тълковния речник?Между другото между генеалогия и генезис също има огромна разлика. За домашно имаш задачка да я научиш. Можеш да ползваш и помощ от приятел. Както не веднъж съм ти казвал читать надо больше, а пить менше!

76

Анонимен

преди 7 години

е като стана ясно че едва ли е той поне изтрийте тая статия. Ако имате някакъв морал де, не е задължително

75

До 107

преди 7 години

Тоя ще влезе в България с т.нар. бежанци и без документ, ще каже че е от Афганистан и наште ще го хранят и поят за наша сметка.

74

Анонимен

преди 7 години

тоя тип спокойно може да дойде и у нас с туристическавиза.И като чета какъв вой се надига да се издават визи на притежателина паспорти от Русия и републиките на самите летища и нас ни чакат тежки дни.Да не дава господ.Бизнес и пари за едни смърт за други всичко е от алчност за печалби.

73

Анонимен

преди 7 години

Адресната им регистрация е в град Коня, именно там е открита съпругата на издирвания за нападението и е арестувана.....ДА Я ДЪРЖАТ В ЗАТВОРА ДОКАТО УЙГУРЪТ СЕ ПРЕДАДЕ. Съответно да я "обработват".

72

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 104Ако добавиш и факта, че Ататюрк е бил масон, картинката ще е пълна. :)))Факта, че без Братята, нито един пъзел не връзва. Обаче в момента в който се абстрахира човек от "партиите", и се опита да подреди пъзела масони /евреи/ срещу "непосветените" - всеки пъзел се подрежда абсолютно точно ! :)))

71

Анонимен

преди 7 години

А в последствие Ленин превръща Руската Империя в СССР,цялото Политбюро са евреи и усилено помагат на Кемал Ататюрк да се задържи на власт в Турция.И изобщо да я има Турция.Защото тя е победена в ПСВ,окупирана.Решено е да се закрие като държава и да се разпредели между Гърция,Англия,Франция,Армения,Сирия.Ататюрк с помощта на Ленин обаче удържа победа над гърците и запазва държавата.Иначе исторически на съвестта му тежат милиони избити цивилни арменци,гърци,и други малцинства.

70

Циник до 98

преди 7 години

Генеалогия...генезис...произход! Това е което к искам да кажа - и казвам ! А ти ми се правиш на ерудит! Аре търчи да търсиш синоним - отворко :-)

69

Анонимен

преди 7 години

Руската Империя винаги е била опора на арменците и ги е спасявала от турците!През 1915г Русия,Англия,Франция,САЩ се бият срещу Германия,Австро-Унгария,Турция.Това е ПСВ.На Кавказкия фронт Русия се бие с Кемалистка Турция и побеждава.Тогава в Турция започват да избиват масово арменците под предлог че помагали на руснаците.Руската армия предприема офанзива и успява да спаси част от тях.Тогава евреите успяват чрез Ленин да свалят Руския Император и Ленин изважда Русия от войната,а в последствие

68

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

киргизтан дето заедно с раша и праат саюз нерушимий? ах колко странно.

67

Циник

преди 7 години

ПродължениеТези същите - разбуниха гнездото на осите...отвориха кутията на Пандора - изсипаха я в нашата Европа...и ни оставиха да ринем оборския им тор! Газомийничката - политагитатор обучаван от Ерих Милке и Щази ..Мурксул-ханъм ..предаде континента, и народите му! Сега.. и вероятно за вечността ще сърбаме ислямската помия, в която яловата дъщеря на ЕВАНГЕЛИСТКИ СВЕЩЕННИК (каква ирония) ни навря да газим..в собствените си вътрешности, и ***...взривявани...мачкани ( с камиони)

66

Анонимен

преди 7 години

До До DONALD TRUMPАрменският геноцид се характеризира с масови кланета и насилствена масова депортация на над 1 000 000 арменци извършени от младотурските власти в периода 1915 и 1916 г. Репресиите срещу арменското население започват няколко години преди това, в края на ХХ в. (виж Арменски кланета). Жертвите през този период са около 300 000 души.[1] Википедия - Октомврийската революция 1917 г. с последваща гражданска война. Въпроса ми е към теб е, как Ленин е могъл да предотврати тези кланета

65

Циник

преди 7 години

Ослепени от омраза към Русия ( и аз не съм и фен) ...от много дървета - не виждате гората!Кой започна с арабските пролети...коой избеси "лошите" диктатори, които държаха дивашките племена под контрол? Кой създаде Ал-Кайда...бин Ладен..кой му подаряваше ракети Стингър...кой обучаваше муджехидините на подмолна дейност...и партизанска война...кой ги организира, и въоръжи? Русия - добра или лоша - се намеси в последствие. Научих се да мразя - демократизаторите - с *** им псевдопатриотични пароли

64

Анонимен

преди 7 години

Яхе Машрап е абсолютно еврейско име.Не пречи да е гражданин на Киргистан естествено.А разбира се,че и паспорта и името може да са фалшиви!

63

До DONALD TRUMP

преди 7 години

Ленин предаде арменците и спаси Турция като държава.Това е така.Той подкрепяше и спаси кървавия Кемалистки режим и изобщо Турция..Но!Зад него не бяха руснаците,а евреите,Ленин беше поставен от тях и обслужваше тяхните интереси.Техните интереси бяха да извадят мощната Руска Империя от Първата Свет. война,за да могат Германия,Австро-Унгария и Турция евентуално да я спечелят.2Да се срине Руската Империя и да се овладее от евреите.3.Да се помогне на Турция-държава винаги управлявана от евреите!

62

Руска връзка

преди 7 години

Пак намесени руски хора ...Където има лошотия значи са намесенини руски интереси

61

Мосю Густав

преди 7 години

До 85А онзи маймуноподобния от гарата в Берлин е българин!

60

Анонимен

преди 7 години

на мен ми изглежда добро момче

59

Анонимен

преди 7 години

На атентатора името ми се вижда еврейско.