7

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

в субсахарска незнамквоси е добре да им импланират не модули, а пластичен експлозив.

6

Анонимен

преди 7 години

добре де, това не е лекарство, а улеснение ... т.е. устойчив бизнес модел, който би довел до продажби и печалба. Къде е иновацията, къде е лечението? Гейтс фондация или инвестиционен фонд има?

5

Анонимен

преди 7 години

Русофилите-путинисти...да започват да плюят по лошите капиталисти, които имат милиони, на гърба на изстрадалия народ.Нещо как САЩ са измислили СПИН, за да завладяват света, как умишлено не искат да откриват лек срещу рак, спин, грип, настинка...конспирация на американските корпорации и т.н. и т.н.А...и...Путин е велик и ще се пребори с лошите империалисти.

4

Анонимен

преди 7 години

Т.е за маоулните американци които забравят, че са ХИВ позитивни. Не знам как това нормален човек ще го забрави.

3

:)

преди 7 години

4, Шорош и подобните му не искат да ти вредят (физически), а да те контролират и използват като впрегатно животно. Като ти чета бисерите - успяват!А защо набута Путин в тази тема, само лекуващият ти доктор знае.

2

Анонимен

преди 7 години

Населението на земята няма интерес да бори болести от рода на ХИВ и РАК, с толкова зор са ги изобретили, няма логика някой да ги ликвидира. ХИВ и РАК са точно златната среда, стабилно накъсяване с тенденции на нарастване на темповете. Все едно да забранят ГМО-то, колко още има за стирилизиране и задължителните подкожни импланти ще се въведат и внуци няма да видите.

1

Анонимен

преди 7 години

Хаха в Африка местните се заразяват доброволно за да им дават лекарства (безплатно) на които страничните им ефекти са подобни на действията на различни видове наркотици.И това е факт известен от десетилетия.Нормално е да не помнят-нали са нон-стоп надрусани.