30

Аман от генерали,бе

преди 7 години

Тоя генерал откога започна да разбира и от магистрали и от такси !!Явно ГЕРБ мачка контрабандата - главен източник на доходи за комунистите!А генералчето ще почне да се изцепва сигурно и за това да слагаме липрезерватив или да си правим балончета от тях!

29

Градското

преди 7 години

До Анонимен: Дай Боже!

28

Шефа

преди 7 години

Може , може , той Борисов като нареди нещо сутрин , на обяд го променя , а вечерта се отмята !

27

Гацо Бацо

преди 7 години

Той откъде да знае ,че е стара поръчката ,може би е правил кръгчета със самолета ...

26

nqkoi

преди 7 години

АПИ не е възобновила поръчка, тя е стартирала нова обществена поръчка. До момента подобна поръчка не е провеждана, а сега се провежда за първи път. Вие ми кажете това възобновяване ли е или е си изцяло нова процедура за обществена поръчка. Герберите имат винаги готов отговор без никакво значение от истината, просто казват нещо което им изнася.

25

ДО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР

преди 7 години

Г-н Цацаров ,Моля ви заедно с Г-н Радев да спрете тази ОГРОМНА ДАЛАВЕРА . Тези подаряват пътищата на частна фирма . Ще сложат бариера и ще плащаме като през Турско Робство за преминаване , парите ще отиват в Мафията .Каква е тази обществена поръчка за 200 000 000 лева ? Държавата дава тези пари на Мафията да сложи заграждения по пътя и да събира Такса .Братя на Оръжие .Цар Симеон не успя , Павлова е обещала и е взела парите вече .

24

Петков

преди 7 години

Цялата история със стопирането на тол системата облагодетелства най-вече турските фирми превозвачи - вместо да плащата по 200 евро на преминаващ през България тир те плащат по 20.Интересно, разбира ли радев какво прави, ясно ли му е за какво става въпрос или повтаря дрънканиците на нинова.Или недай боже,работи за интересите на заинтересуваните да няма тол система.

23

Анонимен

преди 7 години

От АПИ допълват, че приходите от винетки засега не са достатъчни за поддържане на пътната мрежа и за нова инвестиция.... е да - по заветите на Винету удвоете пак цената на винетките. Ама защо само да ги удвоите, направо ги удесеторете. Дано тогава вече да ви стигнат да лапате.Нали Попова заяви, че това не е изнудване, защото хората могат и да не пътуват.Обаче от къде на къде Борисов, който е подал оставка, ще дава тон за песен след себе си?!?Гарантирано от ГЕРБ!

22

Ей,

преди 7 години

Ама вие не знаете ли! Бойко, така нагласи времето, че за да си направи пиар, започна виелицата точно на празника. И още, за да си направи пиар и селфита с тъпанарите прости, които не си седяха на задниците вкъщи, а тръгнаха по-пътищата, дори и с малки деца. Той явно много се изкефи, че заради едното селфи си оставил уютния дом и е тръгнал да си прави селфита с ненормалници, които даже и протестират срещу такси и винетки,и всички са им длъжници. На това се казва "на калпавия,х..вълната му пречи.

21

Анонимен

преди 7 години

Крадене като за последно. Герберазтията си отива и гледа да се нагуши здраво.

20

Оправдавайте се сега

преди 7 години

Е как може точно на 29-ти да се занимават с обществени поръчки. Всичко това изглежда толкова нагласено наш човек да вземе поръчката, че няма накъде повече.Въобще всички неща, които не са много читави, стават по празниците. Дюните на морето се рушат по празниците, горите в Пирин се секат най-вече по празниците, съмнителните обществени поръчки се обявяват един ден преди празниците. Съмнително е! Много!

19

Песен за Паричката

преди 7 години

Разбира се, че АПИ спазват указанията на Борисов. Той говори едно за пред хората, а иначе, както е писал дядо Славейков, гледа паричката "в джоба как да гуди".

18

иВАН

преди 7 години

На Гумен Радев ичервените им трябват парички. Така, че още от първия ден на 2017 .....Напред другари!!!! Тази власт с кръв сме я взели, с кръв ще я дадем....

17

АНОНИМЕН

преди 7 години

Който си мисли, че Радев и Борисов са противници жестоко се лъже. Радев е възпитаник на НАТО и ЕС какъвто е и Баце. Кабинетът на Радев вече е изготвен от Козяк 16 и това не е изненада. Както и това , че в този кабинет може да се пръкне и Мони Паси. Лошото е че отново левия избирател бе тотално приспан и гласува за Натовец вместо за истински леви политици като Каракачанов и Нотев. Дано поне вече са им увряли главите и на пролет масово гласуват за Патриотите. Иначе де се оплакват на арменския поп.

16

анонимен

преди 7 години

на кого бяха камионите които извозват прьстта от метрото че забравих

15

Анонимен

преди 7 години

Радев бъраза да се обажда неподготвен горкия... за къв се мисли не знам. На никой не му пука за президента.

14

Анонимен

преди 7 години

И защо триете коментари? Защото Боко си е направил ПР и не искате да се чете? Защото е било възможно пътуването, ако не е било слънцето с телевизиите на пътя? То бива да се подлагате, но след някой друг ден ще трябва да обърнете палачинката, ако знаете накъде!

13

Анонимен

преди 7 години

Какво е общото на новият *** с поръчките на АПИ? Ако иска и той дял от баницата, да потърпи още малко.

12

анонимен

преди 7 години

Прав е Радев,стига вече.До тука правили каквото правили,да се поспрат малко, а не в 12 без пет да дадат нови 200 млн на техните си хора.Срам нямат,пък за морал въобще да не говорим -безочливи до последно.

11

vazmuten

преди 7 години

Toq prezident oshte ne e vlqzal v dazhnost i zap4na da si previshava pravata