77

Анонимен

преди 7 години

До Vae victis Колега колко са такива като тебе и мене? Броим се на пръсти, а с останалите "Кво ша праим".

76

The Clansman

преди 7 години

Всеки път стане ли дума в новините за полиция и в коментарите чета някакви *** които си мислят,че са по умни от един полицай,по образовани или сякаш са по добре физ.подготвени.А всъщност са някакви мазни *** ,седнали зад клавиатурата пиейки ракия с кИфтета и освен да плюскат,*** и да плюят по полицаите друго не могат.

75

Vae victis

преди 7 години

Ще трябва да разочаровам болшинството от коментиращите тук. В полицията съм от 5 години. В момента следвам Софтуерно инженерство, което ми е четвърто висше образование, като две от тях са юридически. Владея писмено и говоримо английски, немски и руски език. Отделно по две години съм учил латински и старогръцки. От пети клас се занимавам със спорт. Не пуша, не пия...та, я пак ми обяснете, колко нискоинтелигентен съм и как за нищо не ставам...

74

Анонимен

преди 7 години

"Има както много интелигентни служители, разбира се има и нискоинтелигентни такива, не е правилно да се слагат всички под общ знаменател. Хората асоциират полицай със катаджия, има и други служители, трета част не носят униформа. Работата е много трудна, психически изтормозваща и нископлатена.""със катаджия" - само не разбрах ти от кои си? От високо или от нискоинтелигентните?Трудно е да си хирург, лекар в психиартия или педиатър в клиника за деца инвалиди. Трудно е да си инженер, програмист!

73

Анонимен

преди 7 години

"Много умници тук бе ! Когато ви се случи случка тогава защо ги търсите !"Ако парите в държавата бяха давани за образование и възпитание, вместо за еничарство, мутраджийство и побойничество, тогава нямаше да се притеснявам, че "може да ми се случи случка", защото щяхме да живеем в един по-красив свят в който лошите са по-малко. Тогава и полицаите щяха да са само избрани интелигентни момчета, а не като сега.

72

Анонимен

преди 7 години

"Много умници тук бе ! Когато ви се случи случка тогава защо ги търсите !"Полицайчо, интервал се слага СЛЕД препинателни знаци, а не преди тях. :)))Влезнал си да прочетеш какво мислят хората за тестчето, дето ви чака ли? Хахахах!!!

71

Анонимен

преди 7 години

Айдеееее.... отидоА 60% неграмотни полицайчета... останаха безработни, след като не можаха да си прочетат тестовете.Хубаво пак, че няма да ги карат есета и интерпретативни съчинения да пишат и да ги оценяват за грамотност, че тогава отидоА още +20%...

70

Анонимен

преди 7 години

Златкоооооо, събуди сееееее......

69

Анонимен

преди 7 години

До Н По-нископлатена ли им е работата, от на учител с висше образование, в смесено училище, с преобладаващо ромско включване, от близките съседни села???Всеки ден????

68

Един от Северозапада

преди 7 години

Крайно време беше!

67

Анонимен

преди 7 години

3 правописни, 8 фактологически и 39 стилни грешки. Ало журналистчето, ти втори клас КОГА ???

66

Н

преди 7 години

Работих три години в системата на МВР, по-конкретно Районно управление в проблемен район. Има както много интелигентни служители, разбира се има и нискоинтелигентни такива, не е правилно да се слагат всички под общ знаменател. Хората асоциират полицай със катаджия, има и други служители, трета част не носят униформа. Работата е много трудна, психически изтормозваща и нископлатена.

65

123

преди 7 години

ТЕСТ за МАФИОЗИТЕ НА България 30 въпроса малко са за тези ВСЕЗНАЙКОВЦИ

64

ha ha haaa

преди 7 години

За да издържат препитването, служителите трябва да имат минимум 10 грешни отговора.Ко? Нееее....

63

Стресссс

преди 7 години

За да подобрят успеваемостта на полюцаите могат да им направят тестовете на английски - така още по-лесно ще уцелят поне 1 от 3 отговора да е грешен.

62

Гражданин

преди 7 години

До аха Не знам дали полицаите са достатъчно грамотни, но този, който е писал статията е гарантирано неграмотен! Прочетете само колко правописни и фактологически грешки има в нея. Журналистите също трябва да бъдат тествани!

61

..

преди 7 години

теста Купър ОК, все някой ще го мине! Обаче кое ченге ще мине теста по етика и културно държане и непревишаване на правата ??? Почти всички от тях са безкрайно нахални и нямат никакви обноски! За тях единствената ценност е заплатата им а здравето и честта на гражданите са последната им грижа!

60

Агент Дейл Купър

преди 7 години

Всеки полицай трябва да държи теста на Купър всяка година точно както футболните съдии. Ако не го издържи - довиждане. А не ми се разхождат по 200 кила с шкембета до земята. Като онзи случай в Бургас преди години където едно ченгел гръмнал крадец в крака и го хванал 2км по надолу.

59

аха

преди 7 години

Най-вероятно правилното е МИНИМУМ 10 ВЕРНИ ОТГОВОРА обаче това е толкова невероятно, че трудно се схваща. На всеки нормален изпит, като не отговориш на 3 - 5 въпроса те късат а тези Другарки имат право на 20 грешни отговора!! Държавата има нужда от Мaймуни да и пазят просташките закони!!

58

Мисирков

преди 7 години

До Ал.Грешен отговор.Правилният е:Необходими са 9 милиционера.Освен тези 5,както си посочил и още 4-***., които да се въртят в обратната посока,за да не им се завие свят.