75

Анонимен

преди 7 години

Жена му му е наредила да го каже. Срам за българскта армия да има генерал такъв....путин

74

Анонимен

преди 7 години

" В съобщението на АПИ се уточнява, че възобновяването на обществената поръчка става възможно след като Комисията за защита на конкуренцията и Върховният административен съд се произнесоха в полза на Агенция "Пътна инфраструктура" и оставиха без уважение искането за налагане на временна мярка "спиране" на процедурата."Червеното генералче се мисли за по-горе от българския съд. ДГД!

73

Анонимен

преди 7 години

Червеното генералче не може да ходи на КСНС, щото нямало още правомощия, но иначе е много активен по държавните дела, ама във FACEBOOK!

72

Анонимен

преди 7 години

А! Тоя червен лилипут нали още нямаше правомощия? До 22-ри да си мълчи и да си трае!

71

Петров

преди 7 години

Нали не е още президент - каква консултация с екипа му иска! Или е само президент само когато му изнася! Не е започнал , ама се заяжда още от сега!

70

Социолог-политолог

преди 7 години

Радев, назначавай Богомил Бонев за премиер и за вътрешен министър за да приключим с мутрите набързо. Той знае от къде, от кого и как да започне. Всички ние това очакваме от тебе, другото е бля-бля...

69

Миро

преди 7 години

Бойко,оставаш в Българската история като една мутра,като една тиква,като един предател на народа ни!И вие тук,дето го защитавате,кажете:какво стойностно той направи и питам аз,с колко разори народа ни!!!Това са американски ***-Бойко и Плевнелиев-срам за България!!!

68

Миро

преди 7 години

Браво,г-л Радев,за мен сте умен човек! Всичко ще си проличи по време на вашето управление.Но вкарайте за тези,дето крадяха,там, където им е мястото!Това са ГЕРБ!!!

67

Анализатор

преди 7 години

До Анонимен Май ти е време да се лекуваш РЪСЕН >ДИОТ!!!!

66

Анонимен

преди 7 години

Шишарка.

65

Анонимен

преди 7 години

Много рано взе да се интересува от обществените поръчки президентчето,хмм

64

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТРЪМП НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСИ С ПУТИН ДА СИ ДЕЛЯТ СВЕТА КАКТО СИ ГО ВЪОБРЪЗЯВАТ РУСНАЦИТЕ. ЗАЩОТО ТАЗИ ИДЕЯ Е ГЛУПОСТ А ТРЪМП Е УМЕН ЧОВЕК.

63

Анонимен

преди 7 години

Само че Путин не е човек без пари. Така че ще се съгласят взаимно с Тръмп да работят за блогото на бялата цивилизация и ще бият, пак заедно мюсюлманите.

62

Хахахах

преди 7 години

Странджата мислел. Абе бунак земи се скрий. Ти бе сигурен че цецето и хиларито ще бъдат избрани а то кво стана... Мале мале не ви е лесно на вас. България е била и винаги ще е проруска страна. Всички дето ревете за окупация от червената армия сте като македонеца миленко. И там в македония такива смешници като вас обесняват че българската армия е извършвала страшни зверства с тамошното население... Смях. Колко ви плащат бе ***. Или сте си толкова прости по принцип. Иначе браво на Радев.

61

Су - 32

преди 7 години

Америка скоро ще стане велика отново рече Тръмп и отиде да пЪлзи в краката на г-н Путин за да се съгласи с всички условия поставени му от Владетеля на Света.

60

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Според руската агентура в България първата работа на Тръмп ще бъде да отиде в Кремъл за да се съгласи с Путин по всички въпроси. Аз малко се съмнявам че така ще направи, но русофилите много си вярват в това. Досега не съм виждал американец с пари да иде при някой без пари за да се съгласява с него, особено пък бизнесмен.

59

Анонимен

преди 7 години

Тоя нали не беше встъпил в длъжност. Или иска да запази поръчките в апи за техните батко и братко

58

pd 66

преди 7 години

До Анонименмай путин ще притича да си лафи с Тръмп

57

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Кой казва че в САЩ нямало руско влияние? Ами ето. В Русия толкова говоря как ще гонят петата колона и американците чуха от руснаците и явно възприеха. И Обама изгони руската пета колона. Виждате сами, че САЩ са отворение за диалог с Русия и за руски идеи :)

56

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАИ след 20 се връща на палмата да рупа банани докато Тръмп си лафи с Путин!!!