229

richard marchinko

преди 7 години

N I K O G A.

228

nedkodd

преди 7 години

НИКОГА!!!

227

Наблюдател

преди 7 години

Отговора на заглавието е : Докато мафията е на власт никога!

226

Анонимен

преди 7 години

бе,сиш комунистите и готово ако и лукойл изритаме за не платени данъци като тях даже ще ги минем

225

Анонимен

преди 7 години

Много ви моля,престанете да наричате заплатите възнаграждения!Отвратително е.Все едно хората получават нещо незаслужено,не са си го изработили,и е по преценка на работодателя!Слагаме ореол на работодателя че е ВЪЗНАГРАДИТЕЛ

224

Анонимен

преди 7 години

При БВП близо 190 милиарда долара защо да нямат 625 лв. МРЗ?България БВП 53 милиарда долара 460 лв. МРЗ. Все пак на МРЗ работят 64000 души. С гаранция вземат още в пликче пад масата.

223

Анонимен

преди 7 години

Kogato naroda se sabudi

222

Бай Ганьо

преди 7 години

Никога.

221

П.Петров

преди 7 години

Към настоящия момент само Радан Кънев и Христо Иванов от политическите лица се противопоставят на схемата на ДС-мутро-олигархията. Следователно само те заслужават някакво доверие, че ще работят в полза на народа и държавата!

220

П.Петров

преди 7 години

За да има ръст на доходите, трябва да има ръст на производителността. За да *** ръст на производителността трябва да има ръст на инвестициите. За да има ръст на инвестициите трябва да има ЗАКОННОСТ, ДЪРЖАВНОСТ И РЕАЛНА АНТИКАРТЕЛНА ПОЛИТИКА !Мутро-олигархията на БСП,ДПС,ГЕРБ, метастазите им АБВ, ДОСТ и т.н. проекти на "спасители", финансирани от БКП-ДС мутро-олигархията не искат това, защото това би попречило на забогатяването им!Но народът е твърде *** и манипулиран чрез медиите!

219

Анонимен

преди 7 години

До костадинЕдинствената Държава от бившите соц. страни където не се забрани комунистическата партия и не се направи лустрация на кадрите на БКП-БСП е България . Затова сега гаулайтерите на БКП и ДС са капиталистите и нищо добро не се случва в България .

218

Анализатор

преди 7 години

Само още 89 евро и ще ги догоним.

217

костадин

преди 7 години

В РУМЪНИЯ всички ресурси са на държавата и имат закон в които съдат крадливите министри и олигарси.при нас златото енергоснабдяване е чужди фирми и плащат стотинки последно дадохме и авиокомпанията и аерогара на турция,двата теца марица исток.такива приказки че те са убили чаушеско и затова са много пред нас приказки от архивите.истината е че закона съди и премиери министри и ги пращатат в затвора и там се краде ама едно на сто принас почти сто на сто се краде

216

Анонимен

преди 7 години

ТОВА НЕ Е МАНИЯ ЗА ПРЕСЛЕДВАНЕ , А МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ .

215

Програмист

преди 7 години

Вие си ги стигайте румънците, аз отдавна съм ги задминал, че и германците съм задминал, не че ми е било цел някога, ама така стана. Не ви ли писна да си осмисляте живота с глупости? Те тия дето целта им е само да настигат и задминават живота им е глупав, но пък за сметка на това къс, накрая все някой ТИР ги отнася. Пийте си ракията и не се занимавайте със застигане и задминаване.

214

Анонимен

преди 7 години

Да ама Румънците разстреляха Чаушеско и забраниха тяхната комунистическа партия , а ние издигнахме паметник на Тодор Живков и до днес хвалиме БКП-БСП. Значи си заслужаваме участта .

213

Анонимен

преди 7 години

Ееее, това не е верно бе! Българските работници са сред най щастливите в света, каква ти Румъния! "Първенците в класацията са Дания и Норвегия. България заема 15-то място и изпреварва страни като Великобритания, Италия, Канада и дори САЩ."А направете справка с чичко Гугъл.....

212

rosho

преди 7 години

Абе, да си признаем, макар и с неудоволствие, че малко вината е и в нас- народът. Ние ги избираме тези, после ние ги търпим въпреки мизериите си, ние търпим тази прокуратура и този съд пробит, ние бутаме на полицая и много други примери за сериозно съучастие в мизерията, която и се случва на клета майка България. Промяната може само и единствено да започне от нас и никой друг.

211

Наблюдател

преди 7 години

В Румъния е по-скъпо.Така че танто за кукуригу, докато си харчите парите в Бг.

210

Анонимен

преди 7 години

Всичко се вмирисва от българската глава. Защо образователната система не работи ? Защото и учителите работят толкова колкото им плащат. Вие какво искате за 400-500 лева да си дават здравето с нашите невъзпитани деца. А това се прави нарочно ,защото колкото е по-*** народа толкова по-лесно се лъжи от политиците. Тяхните деца не учат в България ,защото могат да си го позволят.Защо не работи и икономиката ,защото бизнеса не плаща ,дават им колкото да си платят сметките ,затова бягат хората. Не мо