23

emiliaaaa

преди 7 години

всеки иранец да се задължи да има по 10 жени - така няма да има бездомни!!!!!!1

22

Анонимен

преди 7 години

Предложението е много разумно.У нас пък правим обратното - вадим душата на онези, които учат, работят и имат критериите на съвременни европейски хора по отношение на това, в какви условия следва да се създават деца. На техен гръб и за тяхна сметка създаваме оптимални условия за развитие и избуяване на плевелни култури!И Господ ни наказва, защото с безумната си социална политика се опитваме да коригираме Него и Природата - пречим на естествения подбор.

21

Кирил Софийски

преди 7 години

Разумно ! Само тук да добавиме и еврогейовете !

20

а бе,ей

преди 7 години

Кво приспиване,кво убиване,бе хора!?Вие нормални ли сте?Това е жив човек с нерешени проблеми!!!Като изключим богаташките ***, дето от скука вършат простотии,тия повечето са от проблемни семейства,необичани деца!Нали има социални,дето това им е работата!?Те къде са?Защо не гонят дилърите?Защо изобщо не си вършат работата!?Нали сме в 21 век,навсякъде света цъфти и връзва,общ световен дом и други простотии!?Баси жестокото безхаберие,баси чудото!Да ви е сладка демокрацията!

19

Анонимен

преди 7 години

Цецо кмето или някоя барета ще определя кой е за кастриране

18

Неа

преди 7 години

То и тук положението не е много по различно ...

17

Бай Иван

преди 7 години

Щом не харесваш младите, значи си одъртял. Аз съм роден 80-те и баща ми говореше същото и за нашето поколение.

16

Анонимен

преди 7 години

Бездомните наркомани трябва да бъдат приспивани като бездомните пумяри.

15

Анонимен

преди 7 години

Бездомните наркомани трябва да бъдат приспивани като бездомните ***.

14

Анонимен

преди 7 години

Разумна идея срещу която ще скочи ,,цивилизования,, свят

13

До 6

преди 7 години

В общи линии си прав. Като гледам в годините на "демокрация" преобладаващата част от новото поколение /родени след 90-та година/ са или мързеливи, или алкохолици, наркомани, гейове и т- н. Разбира се, че има и изключително кадърни млади хора, но за съжаление процентно са по-малко. Ето и вчера, първото дете на България за 2017 г. е родено от дете на 13 г. Така, че е по-добре голяма част от лентяите да бъдат кастрирани, а да внесем мъже за разплод от Китай. Поне ще създадат нрудолюбиво поколение.

12

Анонимен

преди 7 години

До14 Когато управляваше шаха по онова време и в България не е имало наркомани,я виж сега какво е.Шаха го свалиха ЦРУ и нгличаните.

11

до антифашиста

преди 7 години

А да се дрогираш и разпространяваш спин какво е?100% от наркоманите са престъпници.Болшинството проституиращи също са наркозависими.Толерирането на хомосексуалните връзки също води до упадък и разпространение на спин.Когато върлува епидемия от чу'*** трябват драконовски мерки.

10

анонимен

преди 7 години

а по времето на светския режим на шах пахлави нямаше такива неща еднацветуща дьржава и какво стана като доидоха тези с брадите иран се вьрнав 15 век

9

Анонимен

преди 7 години

Похвално начинание! Ако успее, ще го приложим и ние.

8

Анонимен

преди 7 години

Смешници! От толкоз дрога наркоманите я успеят да създадат едно я, не. Обаче проблемът е, че тъй нар. "нормални" имат по 15, а нямат пари да отгледат и 5. Ама как да им кажат "не раждайте като не видели"? Та за това е по-лесно да стоварим вината върху наркоманите.

7

Анонимен

преди 7 години

По принцип, забременяване на простиитутка се води трудова злополука, така че мярката е навременна с такива предпазни средства.

6

до 6

преди 7 години

Ако твоите познати са от споменатата група,повярвай,че в България има много свестни хора,които са хетеросексуални, не са наркомани и не търсят удоволствия на магистралата.За сведение трябва да знаете,че през годините на социализъм в Чехословакия и Унгария се е провеждала политика за кастрация на ***.Разкрити бяха секретни документи,които шокираха правозащитните организации на Сорос.

5

не е начина

преди 7 години

Това си е чист фашизъм!

4

Анонимен

преди 7 години

ideiata ne e losha i za dr. kontinent