29

Анонимен

преди 7 години

Равносметката е лоша - на всеки девет дни в съседна Турция се извършва по един терористичен акт. Мечтите на Ердоган Турция да бъде лидер и водач на целия "ислям" потънаха в плаващите пясъци. Краткия подем на икономическите показатели вече е в историята. Политиците ни трябва да са много внимателни с икономическите и политическите обвързаности с Турция. И окончателно да се реши въпросът с двойното гражданство, както и с раздаването на български лични карти на родените в Турция.

28

МиТаКа

преди 7 години

До Надя НиколоваТи пък не се прави на светица, хората са казали. Кой на каквото си постеле на това ще легне. Който сее ветрове жъне бури и тн......

27

Един българин

преди 7 години

Сред жертвите имало саудитци, иракчани...Значи трябва да изясним едно недоразумение: Терористите от Ислямска Държава обявили че този атентат бил срещу християнските сатанински празници които чествали във въпросния бар. Чудя се, ако толкова саудитци и иракчани са станали християни, това е много добре за християството нали? Но честно казано, никак не го вярвам.По-скоро терористите не зачитат никаква религия. Използват исляма за идеологическо оправдание!

26

Анонимен

преди 7 години

До ФактАз не виждам проблем в Исляма. Религия като религия... като всички останали. Даже най-близката до Християнството. Като две капки ракия са - едната от кайсии, другата от праскови... но накрая все ракия и все за същите болежки я пием.Т.нар. ислямски терористи са пpости хора, които само си мислят, че са мюсулмани, а те всъщност дори не са чели Корана. Иначе светът познава всякакви терористи - и християнски и будистки и евpейски. Тероризмът няма религия. И българи са правили тероризъм.

25

Анонимен

преди 7 години

До пази БожеАбе, по-добре от управлението на Нинова и Радев, които предизвикаха катастрофата в Хитрино.

24

Анонимен

преди 7 години

"Много е просто, куршум от калашник пробива влакова релса"ХАХАХАХАХА!!! Митове и легенди! :)))Явно си от поколението, което не е ходило никога в казарма.

23

Ludko

преди 7 години

"Казват турските власти, че е изпразнил два пълнителя, а е убил 39 човека и е ранил 60. Нещо не мога да схвана как става тоя номер при положение, че в пълнител на Калашник има 30 патрона?!!!!" Много е просто, куршум от калашник пробива влакова релса, какво остава за човешко тяло в тълпа.

22

пази Боже

преди 7 години

Жертвите са от над 10 страни, възможно е да станат повече-------------------------------------------------------------------------------Жертвите на ГРОБ са българи от България - много и всеки ден.

21

Анонимен

преди 7 години

И кое е странното да работиш в Норвегия където са едни от най-високите заплати, или да отидеш от Норвегия където по това време на годината слънце не изгрява в Истанбул за празниците

20

Анонимен

преди 7 години

Странно звучи работещи в Норвегия български гражданки да посрещат Нова година в Истанбул.Както и оня млад французин живеещ в Белгия дошъл да търси приятели турци,мъже на Нова година.Но тяхна си работа.Истината е,че за разлика от други атентати насочени към режима на Ердоган жертви на които бяха полицаи и военни,този удари хората със светска ориентация.Що не гръмнаха някоя джамия,или място където се събират камиларите с наргилетата?

19

Факт

преди 7 години

Не атентатите ще съборят Европа,а пълзящата ислямизация!Проста сметка-голям атентат е от 10 до 100 жертви,а само от ПТП в България годишно загиват 700 до 1000 души,т.е. всеки месец да гърми бомба-пак е по-малко.Обаче навлизането на хиляди мюсулмани всеки месец си е жива катастрофа!Блокирането на тоя поток е много по-важно от прословутата битка с тероризма!

18

Анонимен

преди 7 години

До АминМомичето най-вероятно е българско туркинче, стига си писал глупости. Другата възможност е етническо българче просто да е пожелало да прекара Нова Година на по-топло от Норвегия място, но това е по-малко вероятно, защото по би отишла да празнува с роднините си в България.Всичко това няма значение, пострадало е зле и дано се оправи по-бързо и леко без трайни последици.

17

ХОРЪР

преди 7 години

То е под въпрос дали жертвите са етнически белгийци, французи и пр. или само граждани на тези държави. Не че има толкова значение, все са паднали невинна жертва на терора.

16

До 16

преди 7 години

Ти така ли разсъждаваш по принцип или или имаш кофти седмица (без секс, без коледни премии или нещо от сорта ) Дано да е второто иначе имаш сериозен проблем. Колкото до пишещият на български мюсюлманин - нека да реши коя вяра му е по близка и да има куража да я следва. Никой не е виновен А фактите по отношение на твоята религия, не се опитвах да пишеш нова История. Константинопол си е реален град, който сега няма същото име и размери. А Македония е една 25 годишна държава от българи.

15

А бе

преди 7 години

До АнонименСъжалявам,но няма как да имам добро отношение към Турция,както и всички българи!Случващото се напоследък потвърждава правилността на тази позиция-Турция си е вечен враг,независимо каква маска слага!Това естествено не значи,че трябва да се скараме,а просто да поддържаме необходимата дистанция.Ако Турция катастрофира,не сме длъжни да пострадаме и ние!

14

Надя Николова

преди 7 години

Бог да прости жертвите!А вие сте болни мозъци за да пишете толкова гадни неща за жертвите.

13

Истината

преди 7 години

Силната любов ражда и силна омраза.....Няколко години Турция развиваше топли(и изгодни) отношения с ИД,но в един момент просто се наложи да ги прекъсне.На идилците това явно не им хареса....Като добавим проваления мир с кюрдите(заради амбициите на Ердоги),както и изобилието от "умерени" и неумерени" главорези базирани в Турция,всичко си идва на мястото.Мир в Турция няма да има вече никога.

12

Анонимен

преди 7 години

Вече Има пълнители за калашник с 40 и с 60 патрона.Терористите си "купуват" най доброто! До тези с по 40 се правят и в България!

11

не е за смЕх

преди 7 години

до 11Явно не си служил куршума няма приятели в такава навалица можеше и да са по-вече.

10

Анонимен

преди 7 години

до 12 Вие потурчените българи не сте ли българи в крайна сметка, бе ?