43

И ние!

преди 7 години

Референдум за излизане от ЕС и НАТО! Да мине заедно с предстоящите избори! Давайте!

42

Анонимен

преди 7 години

Недей скъпи да продаваш на краставичар краставици. По времето на Виденов имахме 2.5 млрд. само за Красная чучка, 2 млрд. за Тежкото машиностроене в Русе, въобще не говоря за Зашеметяващите устройства в Ст.Загора ... и без лихвите. Все инвестиции за които беше ясно че никога няма да заработят. Много добре знаеш кой ги купи и какво стана с тях и това не бяха западняци. Западняците купиха Цветните метали в Пирдоп и завода за *** в Севлиево и *** виж, какво стана с тях.

41

Анонимен

преди 7 години

до 52бъркаш много приятелю, по времето на виденов нямах ме 30 милиарда дълг а имах ме 1 милиард , тогава не сме били фалирали а просто ни спретнаха тоя сценарйи защото виденов беше против разпродажбата на предприятия а това беше основната цел на запада,единственият премиер който милееше за страната си бе виденов но вие получавате информация от медйи който са платени и си пишат каквото им кажат и за това няма как да знаете това

40

Анонимен

преди 7 години

57 - Италиянците още не са банкрутирали. Ние сме банкрутирали още от времето на Виденов и сме на командно дишане посредством взимането ни в ЕС заедно с Румъния. Това се направи главно за да се избегне най-жестоката хуманитарна криза в Европа след ВСВ. Румъния поне излезе от състоянието на кома, ние - не.

39

Анонимен

преди 7 години

До начоИ какво? Да не би да мизерстват италианците? Просто манталитета им е да мрънкат. Ходил си по магазините, виждал си цените, знаеш какви са заплатите. Много даже са си добре, ама искат повече.

38

Анонимен

преди 7 години

Ами освен развиващи се държави, има още и провалящи се и провалени. С настъпващата вече роботна революция при наличие на евтини енергоносители, глобализмът в този си вид губи смисъл. Това означава концентрация на реалната икономика изключително в САЩ и известна част в "жълтия свят". Спадът, който го очаква Германия, може да се случи и разрушителен. Затова вече имаме групировки, като Вишеград - страни, където този преход би бил по-безболезнен. У старите демокрации ще има вълнения, Русия -банкрут.

37

Анонимен

преди 7 години

До начоАми *** до Италия и виж стандарта им. Само човек, който не е ходил там може да пише глупости като теб.

36

Анонимен

преди 7 години

Светът е ***. Една малка планетка, в която царят разделение, Идеал - Пари, обковани от измислени правила и закони. Светът е трагикомедия-комедия, как може да се делим така - всеки си гледа оназ... Филмите, които гледаме, телевизията, всичко е лъжа, с която живеем :( Никога няма да се оправим, може би само ако се случи чудо и не обедини всички... но човек... рядко ще избере да помогне на друг човек...

35

анонимен

преди 7 години

ами и аз казвам че не ми се е подобрил живота ама не ми дават допалнително парикои взема европарите в бьлгария хлябьт ли ми стана евтин или млякото илимесото наи скьпата газ и ток плащаме в европа пестим от парно заврени в еднастая кажете конктретно кое ми се подобри за 10 години конкретно а не общи приказки

34

Анонимен

преди 7 години

Голяма работа, че Италия ще излезе. Ние пък ще влезем!

33

Анонимен

преди 7 години

Много се чудя на коментари от рода: "с какво ни е помогнало ЕС" , ами отворете и прочетете колко пари се наливат в селското ни стопанство , друг е въпросът че бай Шеф предпочита нов жип за 50 000 и не нов трактор

32

?

преди 7 години

Калашников, ако напуснем ЕС, СВЕТКАВИЧНО ще ни ЗАЛЕПИ БСП и президент ( Кой) към ПОМОЩТА Путин, който пък ще изпрати бойци на Кадиров, за да помагат на силите на реда.( няма да елесно, защотот ще сме ОЩЕ по-бедни).И ЕТО ТИ ОКУПАЦИЯ не от руснаци, а от чеченци( учил си за "злой чечень ползет по Волгу, точи свой кинжал.."Помниш ли от кого беше??)Та... не се радвай..Всички западни страни, които не са били под съветска окупация са милиони пъти РАЗЛИЧНИ от нас.. икономика, начин на мислене..

31

Анонимен

преди 7 години

До 47А ти защото си нормален и православен затова ли пишеш на латиница? Грубостта и простащината ти е ясно защо са. В унисон с източните ти симпатии.

30

Калашников

преди 7 години

Дай,Боже ! И ние подир тях.

29

Анонимен

преди 7 години

До *** 31Когати такива прости хора като теб имат право да се изказват и пази Боже да гласуватнещата стават страшни.

28

Анонимен

преди 7 години

"Италия може да поиска да напусне еврозоната" а пък "Гошо от Почивка може да посика да е рок звезда..........." но и двете събития са с еднаква вероятност да се сбъднат.

27

Анонимен

преди 7 години

Много ниско ниво на руската пропагнда се наблюдава във форума. Посланик Макаров си гледа работата през пръсти. Антиревропеизма сред българите трябва да се насажда с по фини методи. Все пак българите не са дегенерирали и оскотели от сурогатен алкохол мужици..

26

до 25

преди 7 години

Дълговете на Италия са на 125% от БВП. Колко от тях са към неиталиански граждани не е ясно. Но като член на Еврозоната това не е важно за Италия, защото финансовият пазар в Еврозоната е либерализиран. Така, че 125% от БВП.

25

Анонимен

преди 7 години

До Еблива сливаВсички са виновни че България е бедна държава, освен самите българи!

24

socialen

преди 7 години

Еврото беше конструирано по неолибералната догма и затова не функционира, и се провали.Нещо повече - политическият проект Европа беше провален и изместен от неолибералната догма.Затова е виновен Класическият Пазарен Либерализъм, познат днес още като Неолиберализъм, Палеолиберализъм, Пазарен Фундаментализъм, Либертарианство, Остеритетен Фетишизъм, Дясно и Реформаторство, възроден от Рейгън И Тачър след 50 години забрава.