29

Муслим

преди 7 години

Колко много хора почитат неизвестния борец за свобода!

28

Анонимен

преди 7 години

Ислямистите са хората на Обама. Барак Хюсеин Обама е човека който под всякаква прикрита и открита форма подкрепяше мюсюлманите, пренебрегваше християните и обвиняваше евреите. Това е голата истина. Толкова гола че дори листо на предника и *** няма. Благодарим ти Боже че мандата ван обама свърши !

27

Анонимен

преди 7 години

Как да ги затворят атентаторите скато като те са ислямисти, суни подтиквани от тяхните религиозни лидери които са под закрилата на Ердоган,

26

Моля, въведете следн

преди 7 години

Трабва да поеме контрола само този, който ще затвори на сигурно и надалеч всички предполагаеми атентатори. Настоящите управници са без връзка с главния - при положение , че идват толко мигранти ми хайде спрете ги де атентат след атентат. Накрая *** толкова народ ще избият, че един бял няма да остане.

25

Анонимен

преди 7 години

Един човешки индивид се учи като едно шимпанзе т.е.като наблюдава какво правят "големите".Когато духовните водачи проповядват война, демонстрират несправедливост, пренебрежение към слабите и различните, средностатистическият представител на обществото възприема същото поведение.Хората са не по-малко интуитивни от животните и фалшът, двойният стандарт се усещат на първично ниво, каквито второсигнални послания да се отправят.

24

Анонимен

преди 7 години

Убеждавам се, че силата на обществото е силата на съзнанието на индивидите, които го изграждат.Никое общество няма полза от фанатици.Моден фанатизъм, религиозен фанатизъм, фанатизъм за власт, пари, секс, спорт, съжалявам, но разумът предполага умереност т.е.самоконтрол.Как се учи един индивид на разум?

23

Анонимен

преди 7 години

"ИЗВОДА Е, ЧЕ ХРИСТИЯНИТЕ НЯМАТ РАБОТА ТАМ ОСОБЕНО ДА МИ ПРАЗНУВАТ ХРИСТИЯНСКИЯ ПРАЗНИК НОВА ГОДИНА!!!"Отказвам да карам Мерцедес, Волво, Рено, Пежо, БМВ, Шкода, Дачия, Сеат, Форд, Крайслер, Опел, ФВ и т.н. защото са християнски... (представям си как го казва някой арабин и яхва камилата...) Да не забравяме и скъпите Ферари, Ламборгини и т.н.

22

Анонимен

преди 7 години

"ИЗВОДА Е, ЧЕ ХРИСТИЯНИТЕ НЯМАТ РАБОТА ТАМ ОСОБЕНО ДА МИ ПРАЗНУВАТ ХРИСТИЯНСКИЯ ПРАЗНИК НОВА ГОДИНА!!!"Отказвам да карам Мерцедес, Волво, Рено, Пежо, БМВ, Шкода, Дачия, Сеат, Форд, Крайслер, Опел, ФВ и т.н. защото за християнски... (представям си как го казва някой арабин и яхва камилата...)

21

Анонимен

преди 7 години

"ИЗВОДА Е, ЧЕ ХРИСТИЯНИТЕ НЯМАТ РАБОТА ТАМ ОСОБЕНО ДА МИ ПРАЗНУВАТ ХРИСТИЯНСКИЯ ПРАЗНИК НОВА ГОДИНА!!!"И само още нещо... Защо тогава нова година се празнува в ИНДОНЕЗИЯ?! Най-голямата мюсюлманска страна! С население над 200 милиона, 97% от които са мюсюлмани!А сега гледам тържества по случай Нова година в... ДУБАЙ!И също в Интернет можеш да намериш снимки на фойерверки в Техеран... напук на Навруз (Неурус), известна като Персийската Нова година!Айде честита Нова година... и със здраве!

20

Анонимен

преди 7 години

Волен Сидеров - премиер!

19

Анонимен

преди 7 години

"ИЗВОДА Е, ЧЕ ХРИСТИЯНИТЕ НЯМАТ РАБОТА ТАМ ОСОБЕНО ДА МИ ПРАЗНУВАТ ХРИСТИЯНСКИЯ ПРАЗНИК НОВА ГОДИНА!!!"И искам да попитам, защо тогава площад Таксим и други главни улици в Турция (в почти всички големи градове) са украсени с новогодишна украса.Мда... точно така... тук в България и викаме "Коледна украса", защото се слага на Коледа. Но те не празнуват Коледа. А явно празнуването на Нова година в Турция се счита за нещо нормално. Понеже имат такава украса я наричат "Новогодишна украса".

18

Анонимен

преди 7 години

"ИЗВОДА Е, ЧЕ ХРИСТИЯНИТЕ НЯМАТ РАБОТА ТАМ ОСОБЕНО ДА МИ ПРАЗНУВАТ ХРИСТИЯНСКИЯ ПРАЗНИК НОВА ГОДИНА!!!"Вярно, че не е по мюсюлманското летоброене, но все пак то се използва по цял свят. Наложено е вече навсякъде.Мюсюлманските страни щом не го искат, нека се откажат от него - И ЩЕ НАБЛЮДАВАМЕ СРИВ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ИМ КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ, ЗАЩОТО ГО ПОЛЗВАТ!!!Новата година вече е нещо, което би следвало да е еднакво за всички, без значение религията. Показателно е, че можем да сме еднакви!

17

Гадорян

преди 7 години

Добре че цялата ми рода отдавна не живее там. Хубав град е несъмнено, с бурна и хилядолетна история. Но нищо хубаво не го очаква. Лошото е че тази арабска напаст ще удари и цяла Европа. Относително добре ще са Далечният изток и Латинска Америка. И ние да му мислим

16

Дурм

преди 7 години

Какъв е този абсурд да не се казват имената на издирваните хора ? Ами ако момичето е добре и не знае, че я издирват ? Ами ако има някой, който разбирайки коя е, би могъл да даде повече информация ? Какво въобще ги крият тея хора, все едно са престъпници ?

15

Анонимен

преди 7 години

Една българка. Баба Илийца извади кола и се оправи сама.

14

Анонимен

преди 7 години

До Гадорян Но този велик град Константинопол е бил столицата на Византия 1000г.

13

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

АКО УВАЖАВАТЕ СЕБЕ СИ НЕ ХОДЕТЕ В ТУРЦИЯ ПОНЕ ДОКАТО ЕРДОГАН НЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ ВЛАСТТА !

12

Аааа

преди 7 години

А б е и дядо Коледа е станал терорис май брадата му е подарък от някой равин.

11

Гадорян

преди 7 години

Името Истанбул идва от древното East ten poli . Демек отивам в Града. Това значило че отиваш в Константинопол. Града с главна буква. Толкова велик град бил.

10

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваМисленето НЕ Е от силните ви страни!!!!!!!!