59

ВЕЛИКОДУШЕН ТОЙ . .

преди 7 години

Ама много великодушен той бе . . . Чак ще се разчуствам . Не трябва и да помисля да отвръща ! Цял свят го гледа и вижда и разбира че вмешателството му е разкрито . Ако посмее да реагира по същия начин , доверието в него ще спадне още . А това че е поканил американски семейства да честват нова година заедно под елхата . . . Това е една такава игра която отдавна сме я научили . Поне ние на изток !

58

Анонимен

преди 7 години

Обама се оказа най не скупосаният президент който Америка е имала до сега , факт

57

Joko

преди 7 години

Ненавиждам комуноидтите, но не може да не се признае, че реакцията на Путлев е печеливш ход !

56

agabaga

преди 7 години

До НострадамусПолупозна, ще затрие целия свят.

55

Фен

преди 7 години

Обама, единствения лауреат на Нобелова награда (за мир) със най-много убити от дронни оръжия! Браво!

54

Ханко Брат и Ленин

преди 7 години

Браво. Руснакът разбира само от Бой. Бой по празното канче в очакване на Светлото бъдеще. Иначе ние българите от опит знаем, че там където стъпи руски ботуш, нищо не никне.

53

Комунист-Идиот

преди 7 години

"В четвъртък САЩ обявиха санкции срещу Русия заради намесата й по време на американските президентски избори" В Българските медии вече се говори за категорична намеса (виж цитата горе) Но доказателства до колкото аз знам няма.Защо се изопачават така нещата? Това няма да накара повече хора да харесат сАщ.Преди изборите *** каза,че не може да има никаква намеса в изборния процес бидейки сигурен в победата на "оная" но след избора на Тръмп друго заговори.

52

Анонимен

преди 7 години

последния опит на обама и тези които стоят зад него да скарат сащ и русия непоправимо за да продължи конфронтацията не успя,явно са заложили на нещо голямо и не искат да го загубят.Предвид отчаяните им ходове има сериозна опастност за тръмп.Другата вероятност е до 20 януари да започнат война но няма да е в европа защото ИД не успяха да се инфилтрират достатъчно вътре

51

Хайде

преди 7 години

Добро пожаловать, приятен път !

50

Въпрос

преди 7 години

А този Бамар Окара какъв беше?

49

сноп от лъжи

преди 7 години

Обама лъже за руските хакери. Както Обама лъжеше, че Хитлъри не е корумпирана. Както Обама лъжеше за фашистката хунта в Куев. Както Обама лъжеше, че Крим бил окупиран. Както Обама лъжеше, че ще закрие концлагера Гуантанамо. Както Обама лъжеше, че ще пребори расовата дискриминация в САЩ и убийствата на чернокожи от бели полицаи. Както Обама лъжеше, че не поддържа и не финансира главорезите от ИДИЛ. Както Обама лъжеше, че не подслушва Ангела Меркел.

48

Колко руски деца?

преди 7 години

Путин е поканил всички деца на американските дипломати в Русия, да заповядат на Новогодишно тържество в Кремъл! Колко руски деца е поканил Обамата на Новогодишно тържество в Белия дом?

47

Георги

преди 7 години

До Анонимен Според мен катър си ти, а си отива ЗАЩОТО има право на САМО ДВА мандата, това е КОНСТИТУЦИЯТА НА САЩ и тя не се променя за да може тоя и оня да се сменят до гроб, и това либерастични сърчица си го извади от червения дирник ли, егати и фразеологията от 1922 год.

46

Берлин

преди 7 години

Изритаха ги като песове при Песков. :)))

45

Анонимен

преди 7 години

Кремъл си прибира "хуманитарната помощ" от САЩ ...дали няма да ни я натресе тук във вид на "отпускари" !

44

st

преди 7 години

oh nqma veche plajove i harchene na pari heheheeheh kade ste v rusiq sam v rusiq sam.

43

Анонимен

преди 7 години

Всички руски дипломати бяха планирали децата им да останат да живеят за постоянно в САЩ.

42

Вовка

преди 7 години

Имаше един виц когато Медведев беше президент: Медведем пита Путин, какво да правим със САЩ да им истреляме ли някоя ракета да ги унищожим? Путин отговаря: не, по добре да ги оставим да си изберат не.гър президент и да им гледаме сеира!

41

Нострадамус

преди 7 години

Свършено е с Русия! Американците ще затрият тая държава. Америка не е Третия райх на Хитлер. 100 пъти по-силна е. Някога Европа откри Америка, сега пък Америка ще закрие Русия. Такива времена дойдоха.

40

))))

преди 7 години

Обонго се оака до ушите!!!