42

Анонимен

преди 7 години

БГ работодателите са мутри,олигарси и измамници, защо да работя за тях.??????????/

41

КВО МИ ПУКА ,БЕ....

преди 7 години

И.....АЗ НЕ РАБОТИМ У БЪЛГАРИЯ!ЗА КВО ДА РАБОТИМ........ХА,ХА,ХАААААААААААААА...???!!!!!!!ДА БАЧКАТ КОМУНИСТИТЕ..!!!!

40

Благоев

преди 7 години

След чумната епидемия в Европа,липсата на работна ръка довежда до вдигане на надниците.Занаятчиите забогатяват за сметка на феодалите! Заражда се капитализма,появяват се свободни хора,но не от държавата ,а от монополистите феодали!У нас успешната съпротива на феодалите води до пълна деградация и самоунищожение!

39

Анонимен

преди 7 години

Прогониха младите, умните и амбициозните. Тук останаха старците. И ги изстискват безобразно. До смърт. Подиграват се с майките и се чудят защо българката не ражда. Години български "умници" примамваха инвестиции срещу ниска цена на труда. На нашия труд, българския ...Сега искат да си внасят работници. И ново законодателство, още по-варварско и ограбващо. Съдбата на алчните и тъпите е предизвестена. Лошото е, че сме съучастници в убиването на един народ.

38

Ан

преди 7 години

Тука колко ревльовци има, не е истина. Всички им длъжни и все някой друг виновен. На 45 години не можел да работи барман/сервитьор ама може 7 месеца да седи безработен. Ти кво искаш, шеф на АЕЦ ли да ти предложат? Българските мъже станахте пълни муньовци. Нито искате да работите, нито деца вече можете да правите. Мухльовци.

37

Анонимен

преди 7 години

Кирчо, ето това е проблемът, Западът не е готов за ЕС, не ние.Алчността не предполага споделяне.Да ходят на психоаналитик вместо да сриват целия свят.

36

Киро

преди 7 години

Кандидатствам в чужда голяма компания, търсят инженер с английски.Предлагам им се с бонус и руски и млад и с 10 години стаж...Заплата 600-750 лв БРУТО !Шах и мат!

35

Анонимен

преди 7 години

Исторически работещите модели за развитие на изоставащи райони са САЩ, Канада, Австралия.Трите територии са бивши колонии,в които са дошли да живеят и развиват бизнеса си предприемачи от цял свят.Предприемачите трябва да дойдат у нас с техните предприятия, а не нашата работна сила да отива в развитите икономически страни или поне процесът трябва да е двупосочен.Местните управляващи сами не могат да направят нищо значимо.

34

Анонимен

преди 7 години

С добро чувство ще кажа, че ако искаме да има ЕС, всички във всичко трябва да го приемем като такъв.У нас са едни от най-слабо развитите икономимески райони на ЕС и това трябва да е проблем за предприемачите в целия ЕС.ЕС трябва да намери механизми за постигане на баланс в икономическите райони на територията си.

33

Анонимен

преди 7 години

Нашите пишман капиталисти от една страна искат да ти дадат основна заплата, но от други две страни казват,че нямало кандидати за работа и нямали продажби. Е, то при тази ситуация няма как да стане. Доста качествени работници и инженери на възраст над 50г. не могат да си намерят работа. Работодателите не ги искат, защото са умни, могат и знаят повече от тях и не могат да ги манипулират. Видях лично как софийски мениджър уволни майка на три деца, защото била пълна.Искал да има вид на манекенка.

32

АМИ ,ДА ...

преди 7 години

....И АЗ НЕ РАБОТИМ У БЪЛГАРИЯ!!!!ЩО ДА РАБОТИМ....ха,ха,хаааааааааааа????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

31

До 29 и 30

преди 7 години

Надявам се, да сте прави...заради нас самите(

30

до 27

преди 7 години

Борисов е бита карта.

29

До socialen

преди 7 години

Вярно е- 2008 г хората си позволяваха да отказвот заплата 700 лв/чисто/, която сега минава за добра за неквалефициран труд при "големите" работодатели!Покупателната способност на лева беше 0.5- 1 пъти по-добра от настоящата.Голяма част от заплатите се раздават под масата в пликове, или се предлагат под формата на "много добър социален пакет"- купони за храна във фирмения стол, карти за транспорт и тнВ крайна сметка, всичко се връща при чорбаджията, под формата на данъчни облекчения.

28

до 27

преди 7 години

Народът, останалите над 87% или над 6/7 от българските избиратели не иска Борисов и не гласува за него. От тях над 55% изобщо не гласуват, отвратени от Борисов, Цветанов, Плевнелиев и фасадната им демокрация.Така Борисов притежава само 80 депутата в този Парламент и Прокопиев се чудеше какви еквилибристики да направи, за да му зглоби Нещото / 13-главата олигархична Ламя, незнайно защо наречено / наречена от някои "правителство".

27

до 27

преди 7 години

Напротив! Електоратът на неграмотния Борисов намалява. Той е едва има-няма 13% или много по-малко от 1/7 от всички български избиратели. Тенденция намаляваща, както видяхме и на местните, и на президентските избори. Че тези неграмотни, бедни, провинциални пролетарии носят постоянните 30% се дължи на факта, че хората не гласуват и избирателната активност е под 50%. В момента, в който се вдигне над 50% и Борисов губи изборите катастрофално, както с/у генерал Радев.

26

socialen

преди 7 години

Доходите са подземни и на ниво много под нивото на доходите от 2008 година. Неграмотният Борисов влоши в пъти и срина доходите.

25

До socialen

преди 7 години

socialen, те затова си го харесват и припознават, защото нивото им е като неговото, и по-зле.Нормалният българин, или е емигрирал, или не гласува и се чувства емигрант в собствената си страна, очаквайки края..на всичко.Аз прогнозирам, че ще има и 4 и 5 мандат-количеството на избирателите Му ще расте, прогресивно със затъпяването!

24

socialen

преди 7 години

Когато неграмотният Борисов започна да "управлява" през август 2009 година, Беработицата беше 5.6%. Днес официалната безработица дори е 8%. За реалната да не говорим - над 45%. "Благодарение" на неграмотния Борисов.

23

socialen

преди 7 години

Най-големият *** в страната "управлява" след август 2009 година и е логично, че страната тъне в икономическа криза, продължаваща вече 7ма година, която той самият предизвика с катастрофално-неграмотното си "управление" при 3.5 годишното си еднолично седяне и бълване на простотии пред неграмотния си, нискообразован, ***, малоброен електорат от бедни, провинциални, български пролетарии.