30

Krasimira Romeova Kr

преди 7 години

<html><body><!--StartFragment--><br style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Times New Roman&quot;; font-size: medium; font-style: normal; font-variant-ligatures: normal; font-variant-caps: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; orphans: 2; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 2; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px;"><br style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: &quot;Times New Roman&quot;; font-size: medium; f

29

П.Петров

преди 7 години

За Нова Година идва Дядо Мраз, а не Дядо Коледа !

28

Иван

преди 7 години

Щом е с Калашников е руснак ! Ако беше кравар щеше да е със м16 . Те руснаците само това знаят да ходят с калашници и избиват невинни хора по света!

27

Наблюдател

преди 7 години

До човек от народаНе се чуди, бъди сигурен. А може да ни спретнат и едно Косово като на сърбите...

26

човек от народа

преди 7 години

До АнониЧудя се ако се намери решителен политик в България, патриот, който реши да прекрати договорите за американските бази, и въобще да брани националните интереси, дали американските сатрапи няма да почнат не дай си Боже да организират подобни зверства и у нас ?

25

Анонимен

преди 7 години

ВИНАТА НА ВСИЧКИ ЧУЖДЕНЦИ, ЧЕ СА ОТИШЛИ В ИСЛЯМСКИ ХАЛИФАТ ДА ПРАЗНУВАТ ХРИСТА СИ Е ИЗЦЯЛО ТЯХНА!ИСЛЯМСКАТА НОВА ГОДИНА Е ПРЕЗ ЮЛИ!

24

Анонимен

преди 7 години

До ВасилевПоне по география да си беше научил...

23

плевнелиев

преди 7 години

както казах в малоумната си реч снощи, Русия е виновна за всичко. Аз не съм *** *** мижитурка, а казвам истината! Дано ми дадат някое местенце в европарламента като им лизах г*за толкова упорито :)

22

audi

преди 7 години

страхотен клип всичко видех!

21

Анонимен

преди 7 години

26 Митак, ще става с всяка година все по-зле и по-зле! Така, че яж пий и си носи парцалите, че не се знае кога ще думнат и нас. тероризмът няма как да се изкорени докато има бо.клуци като САЩ разпалващи войни по света!

20

МИТАКА

преди 7 години

Зле тръгва 2017 за съжаление....

19

DO ВАСИЛЕВ

преди 7 години

Очаквахме през 2017 година да си един от нас , да се промениш .Явно и тази година ще ни ръсиш глупости .

18

Крив макарон

преди 7 години

До Странжата: Не зная как се казва но не е Дед Мароз... Може да е Дядо Хасан. Щалко и съболезнования

17

Анонимен

преди 7 години

до 12 Странджанска мастийо, не виждаш ли че костюмът нарочно е такъв- типично християнски за да си измият ръцете тия бо.клуци от ИД чрез него? Нещо повече- да ни внушат, че християнин го е направил. Ама откъде толкова мозък у теб, мастийка соро.соидна.

16

баю

преди 7 години

Ако действително този клуб е за обратни това ме навежда на мисълта че някой незадоволен пичага ги е по разчистил. Бог да ги прости въпреки че са обратни1

15

Анонимен

преди 7 години

Докато откачалката Ердоган е на власт това ще бъде често срещана практика. Вероятно пак причината ще бъде лепната на Гюлент.Чудя се защо турският народ не излезе по улиците и не изгони фанатика Ердоган. Само Путин може да вкара тази откачалкта в правия път. Колко невинни политици, полицаи, журналисти и други професии бяха изгонени от работа от Ердоган. Извинявайте , но така при Садам и Кадафи не бе така.И този имаше териториални претенции към България , но тогава нещастника Митов не обели дума.

14

Анонимен

преди 7 години

Думата р*е*д*а*к*ц*и*я ли се цензурира вече хахахахахахахаха

13

До 4

преди 7 години

Айде стига вече с тази казарма!Ти ще си изпратиш ли сина в казармата или ще търсиш връзки да го спасяваш?Писна ни от пишман патриоти, които бълват популизъм.Първи в приказките, но на дела ги няма никакви.

12

Анонимен

преди 7 години

Що не съберете цялото село в таа редакция и всеки да напише по една статия , колко статии за едно и също нещо

11

Анонимен

преди 7 години

Пострадалата българка е 26-годишна и е дошла да празнува от Норвегия, където живее с приятелката си. Там в този клуб се събират предимно обратни.