109

ЕТО ЗАЩО

преди 7 години

Браво на ЕРДОГАН САМО СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЧЕ МНОГО СТАНАХА ПО ЗАТВОРИТЕ ДА СА ХРАНЯТ И ИЗДЪРЖАТ А ТАКА ЩЕ СЕ ПРОЧИСТИ СВЕТА ОТ НЕНУЖНА *** ,ТОИ ЩЕ ОТНЕМА МЛАД ЖИВОТ И ЩЕ ГО ДОДУРКАТ ПО ЗАТВОРИ ПОСЛЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ И ЩЕ Е ЖИВ А НАИ БЕЗОПАСНИЯ ЧОВЕК Е МЪРТВИЯТ

108

ОТ МЕНЕ

преди 7 години

ЖАЛКО ЗА ТОВА МЛАДО ДЕТЕ А ЗА ТОЗИ НЕ ЗАТВОР А ВСИЧКИ ТЕЗИ КОЛЕГИ ПО ЕДИН НОЖ В СЪРЦЕТО И ДА СЕ СВЪРШИ С НЕГО ТОЗИ УМОПОМРАЧЕН И ИЗКУКУРИГАЛ ЗЛОДЕИ

107

С Голем чеп

преди 7 години

Аз ще го чакам този симпатяга в Пазарджишкия "университет"Ще си поиграем на бенг-генг.

106

Анонимен

преди 7 години

Как така всички убийци лягат и се наспиват след убийството не ми е ясно

105

Един мъж

преди 7 години

Жени успех в избора ви Не мъж. Да ви е честит. Сещате се но все късно.

104

Един мъж

преди 7 години

Този човек е голям ***. С тази жена е спал , заедно имат хубави моменти и все пак омразата надделя. Затвора му е малко. Но от друга страна и жените са едни странни. Сигурен съм че Жертвата е била желана от други добри момчета, но тя си е слушала повече оная си работа вместо разума. И ето на сетила се е но прекалено късно. Хората са казали малко акъл да имаш но да е на време.тоя *** след 10 години ще е вън. Пак ще си има жена деца.

103

Питам

преди 7 години

До Анонимен 141 Няма статии за Путин и аз се измъчих.Кво става с него ?

102

Шоп

преди 7 години

До АнонименИ ТИ ТЪРСИШ ОПРАВДАНИЕ ЗА ВРОДЕНИЯ СИ И-ДИОТИЗЪМ ! ЩОМ ЖЕНА ТИ ИСКА ДА ТЕ ВОДИ ЗА НОСА ,АМИ РАЗВЕДИ СЕ !----------------Първо, аз не търся оправдание, а обяснявам вероятни причини.Второ, само лигльовците се развеждат.В този случай не става въпрос за брачна двойка.

101

ф

преди 7 години

До "v"Да!

100

сс

преди 7 години

Много се изредихте с кскво трябвало да направи, а помислихте ли как?Момичето живеело на село, работело нощна смяна... а дали е имало възможност да отиде в град? Дали е имало кой да и помогне, да я подкрепи?

99

2+2

преди 7 години

Хубаво е ,че е демокрация ,пътуваш свободно , има всичко по магазините ... лошо е че махнаха смъртното наказание..

98

Варненка

преди 7 години

Балкански комплексари с малки **шки. И като я биете, унижавате, мачкате-ще ви порастне? Не, няма. Същото важи за пикльовците със старите баварки, каращи с 180км/ч, "щото са гъзари".

97

dominici

преди 7 години

Има и такива жени, които търсят драма в живота си. Преди време се сваляхме с една мадама, но същевременно тя излизаше и с още един. Това не е драмата, защото тя си призна. Аз си казах "ОК, това е предизвикателство, кефи ме мацката ще се боря за нея". Около месец така и един ден тя каза "Избирам другия. Ти си много мил и всичките ми приятелки казват да избера теб, но аз искам Х". ОК, дъра-бъра. После рабирам, че другия бил мега ревнив и много крещял. Май вече не са заедно. Да са живи и здрави!

96

v

преди 7 години

До фБез да звуча не скромна, аз съм, искаш ли да се запознаем?

95

от Ядосан!

преди 7 години

До Шоп/ГурбетчиятаШопа е до някъде прав че има такива които харесват да играят игрички...НО(и е голямо НО)в такъв случай просто ги махаш като да не се занимаваш повече с тях, прекратяваш всякакви връзки с тях и това е.Както казах,казваш по едно "чао,добър живот" и това е.Но НЕ пребиваш НИТО обиваш.Това вече няма нищо общо с игрите на жената,а с това да си психически болен да направиш това.Няма нищо общо с религий/етнос и т.н. има общо че просто си психо което трябва да бъде затоврено до живот.

94

ф

преди 7 години

Жалко, много жалко. И аз си търся такова хубаво момиче, но още не съм намерил.

93

Анонимен

преди 7 години

Ще го искаран невменяем с някаква сложна диагноза и няма да лежи и ден, а ще о лекуват в психиатрия. А роднините на убитото ммиче ще осъдят държавата, че не е хоспитализирала предварително "болния" и така го е оставила да бъде заплаха за обществото. И ще спечелят делото. А след това ще заведат дело и за морални щети, където таван за иска няма и ще спечелят и него, което ще накара да се приемат нови наредби и процедури относно издаването на медицинско за работа.

92

Анонимен

преди 7 години

"Патологична ревност стои в основната на убийството на 26-годишната жена"а дали в основата на убийството не е стои исляма?новинарите обичат да крият истината!

91

Анонимен

преди 7 години

що така бе Илианка?!

90

Шоп

преди 7 години

Такива инфекции стават и по вина на момичето. Иска да го води за носа, чела е някъде, че може да се играят игрички, да го шантажираш като не му пускаш... Аме не го е преценила, че е съвсем откачен. Грубата игра се санкционира.