148

осман

преди 7 години

що не затворите целата държава,па да се орахатите??

147

Анонимен

преди 7 години

къде е снегът толкова много след като на всички снимки по медиите сухите треви се виждат и то ниските треви то в селата на ловешка област има много по вече сняг от това което се вижда

146

шоп

преди 7 години

И оти трошихме пари за тез' магистрали?! Да таркаляме джиповете на горските?!

145

Винету

преди 7 години

Де е Лилиту?! Да оти да омачка малко снега!

144

любо

преди 7 години

Този човек ББ е напълно не адекватен. Трябва да му се забрани да говори по медиите. Тира който закъса в тунел- Витиня е закъсал много преди да почне забраната за камиони. Тези при Карнобат след като е изтекла забраната. Какви ги ръси , че камионите са му виновни. Освен това за камиони превозващи бързо развалящи се стоки и опасни материали няма забрана.

143

Анонимен

преди 7 години

аре махайте тая "гнъс", хората /тия от задръстването/ вече си пият ракията на топло! стига хейтили! не гледате ли други медий, коне с капаци - за тва сте на тоя хал!

142

Анонимен

преди 7 години

В София ловят снежинките във въздуха и ги трупат на магистралата.

141

Анонимен

преди 7 години

Баце, магистрали - добре, ама сега ако имахме и заплати да си купим джипки като твойта (държавната), проблем нямаше да има! Но, понеже не даваш да се вдигат пенсиите и заплатите - джипките ще ни ги обещае друг и за него ще гласуваме. Особено, ако обещае и раирани костюмчета за теб и шайката ти!

140

Меркел

преди 7 години

Аз мисля, че Борисов и Павлова са виновни. Тяхната цел е да затруднят максимално предвижването на бежанците във вътрешността на страната с цел да не бъдат безпокоени през новогодишната нощ. Ако мерките през тази година нямат ефект Павлова е решила да направи цената на винетката 101 лева а Борисов да вземе под наем машините за сняг на бившата си любовница. :)

139

Анонимен

преди 7 години

*** е този, който под всяка статия пише единпи същ коментар!!! " Нинова била в САЩ" .... " Нали не ядете асфлат, какво правите на магистралата" ще кажеш, че магистралите на на бай Ху..Ако търсиш Нинова ( която няма никаква влас ) дай да потърсим Кунева, Радан,К. Исмаилов, Лукарски, В. Симеонов(***) Каракачанов, Плевналиев и т.нМного проста опорка. Зарбира се че ще се търси вина в този, който е на влас. Нали за това е искат тази влас? Защото ще се справят с упровлението на държавата.

138

Пуйката

преди 7 години

Пак си пролича ЕНИЧАРИТЕ ,че немога и неискат да направят България качествено място за живеене и посещение ! Бях в Холандия еми там нито 1 дупка не видях и по магистрали и по малки селски пътища а и почти няма неравности по пътя ! Яки големи солени глоби , яко полегнали полицаи и кажи речи толерантни шофьори с изключение на поляци и т.н. емигранти на пътя ! Просто и ясно тук всичко се прави НЕКАЧЕСТВЕНО с ЦЕЛ пак да се скапе скоро и пак да се наливат МИЛИОНИ(МИЛИАРДИ) в "РЕМОНТА" МУ !

137

Анонимен

преди 7 години

АПОКАЛИПСИС! В Бургас има цели 7см сняг УЖАС нечувано зимата ни изненада с този нечуван снеговалеж, незапомнен от 400 години насам

136

ss

преди 7 години

Мале ако беше закъсал,някой от компанията Златев,Дончев,Прокопиев,Котараците,Минев,Ганчев или другите десетки заслужили другари, Боко щеше да прати самолети,танкове,армия до 5 минути щяха да са излизали до стъкло магистралата. Ама за обикновените човеченца.......стойте си по колите непослушници такива,до два дена ще пекне слънце и пак ще потеглите.

135

Анонимен

преди 7 години

Тук има някое младо герберче ,което яко спазва опорните точки и пише само едно и също.То и тиквата повтаря само едно и също. Магистрали,магистрали.... .За три години ги построи и вече трети път ги ремонтират.Скоро ще имаме нещо като магистрала ама не точно.Хората тук се възмущават ,че не могат да изчистят 20ча един сняг от пътя а това герберче си чете лозунгите на тиквата ,все едно е на конгрес на герб.Яко се е изплашил за службичката си ,май ще си ходи да сее чушки и ще сдаде държавната служба

134

Анонимен

преди 7 години

Така е когато не се хващат снежинките във въздуха.

133

Анонимен

преди 7 години

Червени каскети, абе нали асфалт не се ядеше защо пътувате по магистрали?

132

Анонимен

преди 7 години

Ходи си в Америка по-скоро, че миенето на тоалетни там те чака и не могат без теб!....и не се връщай повече!

131

Анонимен

преди 7 години

Какво разбира един *** неоучил пожарникар от инфраструктура и снегопочистване.Да не говорим пък за управление на Държава. Тотална катастрофа.-------------Недоучил ама построи 350 км магистрали за три години, вие колко построихте?А държавата сега за две гони е с 3,6 % ръст на БВП. При Орешарски колко ви беше ръстът на икономиката? Отрицателен, нали?Вижда се, че когато не сте на власт не ви изнасят успехите на Борисов, а?

130

Анонимен

преди 7 години

Абе защо министър председател на държавата макар и в оставка се занимава с въпроси на пътна инфраструктура и поддържане.---------Защото вие от БСП за 26 години нито един метър път не построите за българите!

129

мутро кaлинките

преди 7 години

Брaво, бойко!Недей бaчкa, a зaтвaряй държaвaтa!Кaкто винaги!И хорaтa и те дa лягaт и дa умиргaт!