11

Анонимен

преди 7 години

Почва се...

10

Анонимен

преди 7 години

а може меркел да им е подарила автоматите

9

Зорго

преди 7 години

Е да, не са достатъчни уликите за опит за атентат, защото още не са взривили бомбата. Така е, когато законов акт противорече на елементарен човешки разум.Най-добре за дребно хулиганство да ги подведат под отговорност.

8

Коментатор

преди 7 години

Къде е Гешев?

7

Щирлиц

преди 7 години

Страх тресе демокрацията/или онова,което ни пробутват/.Лудостта на запада прогресира заедно с алчността му,лошото е,че и ние сме в този чувал.

6

Меркел

преди 7 години

Не е редно ! Както казва българския президент Плвенелиев .....терора и насилието само се преборват с толерантност .....демек.....да им дадем възможност да ни колят белким им писне най накрая !

5

БХК

преди 7 години

Да бъдат осъдени полицайте предотвратили тази несгода от милите клети мигранти ! Те просто са искали да се позабавляват ....скучно им е било !

4

Анонимен

преди 7 години

За съжаление страхът се превърна в ежедневие за Западна Европа. Като им казвахме да се спрът да приемат всякаква *** ни наричаха расисти, ксенофоби, БХК ревеше всеки ден, а германски *** идваха да ни режат оградите. На всичкото отгоре ни поучават да си интегрираме издиславците. На ви сега интеграция!

3

Анонимен

преди 7 години

"Намерените улики не са достатъчни задържаните да бъдат съдени за опит за атентат на площад "Пуерта дел Сол","Тоест не е достатъчно да намерят у вас Калашник,боеприпаси, знаме на ИД и видеозапис с тях на обществено място? Отрязани глави ли чакат да намерят, за да ги осъдят за опит за атентат?

2

Божил

преди 7 години

В Украйна също има муслюмани- не вярвайте,че руснаци са направили всички престъпления там!

1

Гадорян

преди 7 години

Папата веднага да им измие гъбясалите крачка!