11

Анонимен

преди 7 години

бе тези, ще излязат абсолютни cигaни - хибридните им новини са тука има, тука нема.

10

Отново до 16

преди 7 години

Русия също може да я наречеш дружество по интереси следвайки твоята логика. Тя не включва ли десетки етноси. А бившият Съветски съюз ?

9

до 16

преди 7 години

Явно не четеш внимателно какво съм писал. Естествено че всички американци които произхождат от имигранти от други държави уважават корените си което съм го написал и в предишният ми коментар. Относно "Чайна Таун"-ите и т.н. това не е явление срещано само в Щатите. Bпрочем американската култура се основава на подобен принцип. И все пак на всички се предлагат равни начала, защото иначе тази държава която според теб е дружество по интереси щеше до сега да се е разпаднала.

8

до 12

преди 7 години

Николко руски деца не е поканил Обама на новогодишното тържество в Белия дом, защото няма руски деца в Америка. Стъпиш ли един път на американска земя и почнеш ли да живееш живота си там, като започнеш с образование и стигнеш до работа ти вече си американец, децата ти ако ги родиш там са американци и всичко приключва. Затова тази нация е просъществувала на основата на имиграция защото там няма разделение на етническа основа, но все пак уважават корените си, макар и да се считат за изключителни.

7

Въпроси има ли?

преди 7 години

Ако CNN лъже, това било истина. А ако Россия 24 казва истината, това било пропаганда.

6

Spiritus Rector

преди 7 години

Путин заяви, че няма да гони американски дипломати от Русия и няма да затваря американски училища в Русия. Путин не е на толкова долно ниво, като Обамата!

5

Колко руски деца?

преди 7 години

Путин е поканил всички деца на американските дипломати в Русия, да заповядат на Новогодишно тържество в Кремъл! Колко руски деца е поканил Обамата на Новогодишно тържество в Белия дом?

4

Анонимен

преди 7 години

Нова СТРАШНА заплаха от Путин : Ексклузивно:Болкира всички порно сайтове и достъпа до тях в американските училища.Блокира също и гейсайтовете както и достъпа им от US армияСваля от ТВ екран сериала "Игра на тронове"

3

Анонимен

преди 7 години

Хибридната война срещу Русия в действие.На първо място са дезинформацията и лъжите.

2

БАБА БУНА

преди 7 години

АБЕ ЗАПАДА СЪВСЕМ ИЗКУКУРИГА С ТЕЗИ САНКЦИИ,ЧАК СЪНУВА ЧЕ ЗАТВАРЯТ ВЕЧЕ УЧИЛИЩАТА,ТЕ НЕ МОГАТ ДА СЕ ОПРАВЯТ С ЕДНИ ИСЛЯМИСТИ,КАМО ЛИ С АКТИВНИ РУСКИ РАЗВЕДКИ.ТЕ БЯХА ПОД НОСА НА ХИТЛЕР ПРЕЗ ЦЯЛАТА ВОЙНА,А ПЪК СЕГА ЩЕ ИМ ТАКОВАТ НА ТАКОВАНКАТА.

1

Анонимен

преди 7 години

Последно, затварят ли го или не го затварят това училище? Тя съвсем се обърка таз говорителка. Бас държа че накрая ще я уволнят.