10

XYZ

преди 6 години

До НеделеваЗдравейте, бихте ли споделили повече за проблема си с тях?Получих дефектен телефон и тепърва ще го връщам... отношението им по телефона до момента е супер арогантно :(

9

Anonimen

преди 6 години

Не от GoSmart нищо по добреиначе гориш

8

Неделева

преди 7 години

Няма гаранции! За 20 лв предпочетоха да счупят IPhon 6 и да се изстрият супер нагло!!!Връщат ти го така че за нищо не става !Йоан ЕООД и ремонтираща фалшива фирма Мобиде!Един и същи ***!

7

Неделева

преди 7 години

Не купувайте GSM апарати от GoSmart.Некоректни отвсякъде.Фирма Йоан ЕООД е мошеническа!***!!!Внимавайте и четете да не се излъжете като мен и да изгорите с 1200 лв.

6

Явор

преди 7 години

Китай е Фабриката на света. Всичко идва от там ! Стоката идва след 2 седмици при проблем ти изпращат нова или ти връщат парите... Тук в България са същите стоки но с 30-100 лв. отгоре заради алчните търговци.

5

Анонимен

преди 7 години

По добре от китай отколкото пак от китай но през 5 - 6 фирми прекупвачи

4

Менте ПУМА

преди 7 години

Купуваш онлайн.....ревеш офлайн

3

Iddi

преди 7 години

До Mente in Chinaте затова гърмят контролирано

2

Online store

преди 7 години

Кога ще се научите да пишете поне малко информирано.... Непубликуваният адрес не значи нищо. Всеки един продукт идва с касов бон, на който има адрес и име на фирма.В повечето платформи за електронна търговия има опция ' върни ' продукт но само ако имаш регисъриран профил. По-големите фирми имат и клиентски кол център....Та само не разбрах за какво иде теч в статията...

1

Анонимен

преди 7 години

Така като се избира само по най-ниската цена.Има много фалшиви сайтове, пръскащи пари за реклама в нета, продават много телефони набързо и се покриват.После се прави нов такъв сайт и се почва същата измама.Купувайте от сигурно място, нищо, че е малко по-скъпо, щото после ядовете нямат край ;)