14

В лозенеце

преди 7 години

преди 27 години започнаха един басейн до 21 СОУ. Идеята бе басейнът да е до училището. положиха основите, Дойде демокрацията, и.....вече 27 години нещата са така.....

13

Бухалков

преди 7 години

По Бай Тошово време се строяха училища стадиони, и спортни площадки.Хвърковатата Хайдуткостова чета разруши всичко,за да не се налагат да ги боядисват.По царско време друго не се правеше,освен да се изсекат горите.По бойково време се режеха лентинки по магистрали и молове.Резултатът е налице.

12

Те това е

преди 7 години

На мен най-близо ми е басейна на ЦСКА. Обаче там държавата съвсем целенасочено го остави да рухне. Изгониха плувния клуб на ЦСКА, който поне нещо позкърпваше. Сега няма нищо, просто седи неизползваемо и се руши закрит и открит басейн. Детето го карам на километри в една жалка имитация на басейн в хотел Витоша. В такива условия , обаче то няма как да стане спортист, още по-малко да печели медали.Пробита държава и това е!

11

Анонимен

преди 7 години

До мункаНАПРАВИ СИ ЕДИН БАСЕЙН И ПУСКАЙ НАРОДА БЕЗПЛАТНО!

10

Анонимен

преди 7 години

До мункаИ ПРЕЗ СОЦА ИМАШЕ ПАК ТРИ БАСЕЙНА ***, СЕГА ПОНЕ ИМА МОЛОВЕ

9

мунка

преди 7 години

Я вижте сега таксите-за басейн, за поне три пъти седмично. За кънки, за конна езда, за гимнастика. Кънките са по 8 лв за лед, ако се иска истинско спортуване-се плаща и треньор естествено. Моловете са повече от залите за спорт, очакваемо е да откриете децата там, а не в залите. Няма условия, а струва ужасно много пари-казвам го като родител на спортуващи деца. Цялата ми заплата отива за техния спорт. Ми, ако се разведа????????

8

мунка

преди 7 години

А къде точно да спортуват тези деца? Изкарайте ги от моловете и ги заведете в някоя зала. Ама зали вече няма, така е. В София има три басейна - Спартак, Дианабад и Мадара. Толкова-останалото са локви и дажакузита по болници тип Мазнейкова. Спортен комплекс Славия-на огромна площ цари огромна разруха. Басейна отдавна не съществува. Ок-имаме зала за гимнастика, борба, оооо ама как, имаме и ледена пързалка. Я влезте на ледената пързалка. Мизеря. Нямат зали, тренират на земята във фоайето.

7

Анонимен

преди 7 години

ПОРЕДНОТО УБИТО ОТ СОЦИАЛИЗЪМ СЪЗНАНИЕ. СОЦИАЛИЗМА УБИВА ЛИЧНАТА ИНИЦИАТИВА, КРЕАТИВНОСТТА И ДОБРОТАТА.

6

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Доколкото разбирам за да имало спорт трябвало да се върне социализма. САЩ на последната олимпиада опроверга тази лъжа.

5

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПреди за това плащаше държавата, тоест плащахме пак ние след като държавата окупирата от комунистическата мафия ни ограбваше парите.

4

Анонимен

преди 7 години

РАБОТАТА НА ТРЕНЬОРИТЕ Е ДА ИЗГРАЖДАТ ШАМПИОНИ, НЕ ДА ХОДЯТ ДА СЕ МОЛЯТ НА СОПОЛАНКОВЦИ ДА ТРЕНИРАТ.

3

Анонимен

преди 7 години

Преди тренирахме всички което искахме, без нашите родители да плащат за това. Както пише в статията - беше държавна политика. Сега за да може детето да тренира - родителите трябва да платят такса за това и да закупят цялата екипировка от псочен бранд. Лагерите и участието в състезание също се заплащат от родителя. Къде е стимула.

2

Анонимен

преди 7 години

По-добре качествени стоки от мола, отколкото соц отпадъци от социалистическия хоремаг.

1

Анонимен

преди 7 години

СЕГА СЕ РАЗЧИТА НА ЛИЧНА ИНИЦИАТИВА, НЕ НА СТАДЕН КОМПЛЕКС.