27

Ваньо

преди 7 години

Да вземат да я закриват вече тая държава, че не се трае. Щом и бежанците не искат тук, направете си сами сметка.

26

Анонимен

преди 7 години

Проблема е че е българин и живее в България, а не е охранен и облечен бежанец.

25

Анонимен

преди 7 години

Грижих се за майка си при същите условия в продължение на 10 години . Цялата гама от на човеконенавистничеството ми е известна плюс подигравателното отношение . Тя почина преди 1,5 год . аз съм все още жив . Загубих всичко , което бях постигнал , докато около мен се вършеше глупост след глупост .

24

Анонимен

преди 7 години

ми човека като отказва да му помогнат насила ли да го натикат за лечение?

23

Анонимен

преди 7 години

Gorkia 4ovek tija ot gerb sa binovni sa miserists na mn hora v bg saschto mutrite sa milioneri koi gi dasdade ivan kostov s lukanov posle komunistite ot gerb. Milionerite plevneliev 90 miliona da pomogne vosite se v skapi koli jadete 4eren haiver spez a bolnite mrasnat gladuvat besbojni duschi ste vie bogataschite na bg do koga bolnite schte jivejat taka srar4eski domove ludniza miseria sramota ot boga bogataschi na bg

22

беден демократ

преди 7 години

Комунистите са виновни за всичко?Аааа щях да забравя! И Русия е виновна и президента им Путин.Абе за всичко лошо което става в България и Европа са виновни Руснаците????? Мамкаим!!! Горкият човечец да се радва и вика ура че живее в демократична държава и обединена Европа.Иначе лошо му се пишеееееее.

21

Гтхгб

преди 7 години

Каквито са БСП такива са и ГЕРБ и реформатори,патриоти,атакисти и т.н Просто "големите началници" са решили за българите стандарта на живот да е такъв ....

20

Анонимен

преди 7 години

Ако БСП бяха на власт това нямаше да се случи, ако ни управляваха БСП а не ГЕРБ сега заплатите щяха да са по 3 хил лева а държавата щеше да полага специални грижи за болните страи хора, защото БСП са честни и родолюбиви политици, БСП не крадат. Гласувайге за БСП.

19

ля ля

преди 7 години

направо не ми се чете! толкова мъчно е всичко! хората са на прага и после защо бягат младите от държавата ни! всичко е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО против българската държава и според мен битката се води м/у Великите сили - както е било и преди! аз също помагам на една такава жена обаче в София - никаква не ми е - жената няма какво да яде направо по празниците! никой ниикой!! това е абсолютно безхаберие на управниците ни поколения наред! жалко аз все по-малко виждам надежда! а за децата...?

18

Анонимен

преди 7 години

В Боколандия старите хора, като тоя човечец *** като мухи.Никой не се интересува от тях - важни са единствено мутрите и силиконките им.Ама то рибата се вмирисва от главата. Погледнете само какви неграмотници и комплексари ни управляват.

17

Анонимен

преди 7 години

Защо питате къде е държавата, а не питате къде са РОДНИНИТЕ? Нали българите сме много печени, нали не сме като ***

16

Жоро

преди 7 години

значи, доколко разбирам, роднина получава пенсията на психично болен човек, който очевидно не може да се грижи за себе си и въпросният роднина трябва да гледа до смъртта му, след което да му наследи имотите...горкият човек е жив единствено благодарения на благородството на съседите си....и никой нищо не може да направи, за да изживее що годе нормално остатъка от ''живота'' си....е нЕма такава държава верно...

15

ММ

преди 7 години

Боже в каква държава живеем, боли ме и ми се реве като гледам как преднамерено съсипват хората в тази измъчена държава. Всеки ден такива новини за мизерия. Тия от парламента са за публичен разстрел. България и е нужна диктатура която да се грижи за обикновените хора.

14

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 15И какво? Какво се промени след 1989 г.

13

Анонимен

преди 7 години

Боже, боже, горкия човечец. А за братята роми, дето градят палати и карат мерцедеси от телефонни измами, наркотрафик и проституция винаги има - социални помощи, детски надбавки, безплатен ток, вода и т.н.Управници наши, смъртта ви е малко. И ада ви е малко. Просто нямам думи.

12

DNS"

преди 7 години

Къде е държавата?

11

Let's not forge

преди 7 години

we are in the presence of God. За всяко дело ще си платим, колкото по-късно, толкова по-скъпо. Помислете докато имате време.

10

ЗАЩО

преди 7 години

Защо не го утепат и всички ще са Доволни . И Общинския Съвет , и Социалните Служби , и Прокурора , и Болницата .Сталин е казал - има човек има Проблем , няма човек няма Проблем .

9

художника

преди 7 години

Значи, ако едно дете се гледа лошо го отнемат от родителите му, ако възрастен и болен го гледат лошо, той остава на милостта на съдбата. Ако "роднините" му знаеха, че ако не полагат грижи за него, държавата ще го вземе принудително заедно с наследството му след като се спомине, тогава щяха да си го обгрижват, както трябва.

8

Край

преди 7 години

Кмета да не се измъква - човека трябва да е освидетелстван и да му назначи попечител. Този човек не е със всичкия си и не може да "иска" или да "не иска" да му се помогне. УВОЛНЯВАМ ДЪРЖАВАТА.Една такава жена живее в кашон до президентството вече десетина години при минус температури-. Това с липсата на правомощия са глупости за да не се върши работа.