33

Комедията

преди 7 години

Иран, Турция, Русия.И трите държави са неннормални. С ненормални лидери, с псевдоимперски амбиции :)Не може да очакваш нищо нормално да направят. Турция поне е по-богата, но тръгна здраво назад, руснаците са безполезни аллкохолици, аятоласите не са нормални...Американците са умни и ще оставят тримата глуппаци да се изтреппят сами, а чичо Сам ще си пие уиски и ще зяпа това шоу :)))

32

Анонимен

преди 7 години

Бъдете сигурни. Русия, Иран и Турция скоро ще се скарат.

31

Анонимен

преди 7 години

Съвсем друго и справедливо ще е да беше на американците.Много пъти питах какви ги държеше нашата карикатура в Монголия?Може би братята му видяха на картата колко е дълга общата граница с Русия?Всичко е отвратително и наистина това не са новини.Даже и с дезинформация, не може да се заблудят хората, които мислят.За сега това не може да им бъде отнето.Има време.Демократично време, когато задължително ще трябва да вярваме в простотиите на върхушката на сащ.

30

vanko

преди 7 години

Ай стига сте се къхърили ! Не е ли ясно какво става? Обама си отива а с него и т.н. арабска пролет.Запалването на бл. изток бе един проект на дуото Саркози-Камерън щедро подкрепено от Обама и Хилъри.За какво им беше не е трудно да се досетим. Богатите араби с парите си бягат в Европа-най-вече Англия и франция а бедните в Харманли. Е накрая Меркел го отнесе ама тъй е.Сега е време за примирия и плащане на масрафа- разбира се от такива *** като нас и немците. Да ни е честито новото ислямско чудо

29

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33Всички нормални, патриотични президенти или канцлери са били свързани със службите! А с какви да са свързани? Да не искаш да сложиш за главнокомандваш някой гинеколог? Или специалист уши, нос, гърло! При цялото ми уважение към лекарското съсловие! ВСЕКИ НА МЯСТОТО СИ! Я виж как Путин им разказа играта на ВСИЧКИ! Така им я разказа, че обамката, особенно с тия смешни последни санкции ИЗГЛЕЖДА НАПЪЛНО ЖАЛЪК!!!! А С НЕГО И ЦЯЛАТА краварска нация!

28

Анонимен

преди 7 години

Вашингтон и Обама АУТ

27

Анонимен

преди 7 години

Добре дошли в "многополюсният модел" на кремълското ченге !

26

Анонимен

преди 7 години

Босфора е недостижим за Русия. Той им трябва само за достъп до Средиземно море.Затова са тези еквилибристики в Сирия.

25

Пенсионер

преди 7 години

До АнонименНЕНОРМАЛНИК!!!

24

The winner takes it

преди 7 години

До Анонимен 29Както е тръгнало ще стигне и през трите маршрута до Босфора...

23

Анонимен

преди 7 години

Русия опита през нас да стигне до Босфора, но не успя, опита през Турция да стигне до Средиземно море, но пак не успя. Дали ще успее през Сирия?

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 26Как къде - ОТТАТЪК ГОЛЯМАТА ЛОКВА!!! И добре щеше да бъде САМО ТАМ ДА СИ БЕШЕ СЕДЯЛ!!!! ТАМ МУ Е МЯСТОТО! Макар и с това да не съм съгласен, ако ги нямаше, сега още щяха да си живеят 90 милиона индианци! Горди, смели хора! Амин!

21

анонимен

преди 7 години

Русия,Турция и Иран си поделят Сирия,а за САЩ и Запада остават терористите.Да ни е честито.В началото на руската намеса Путин не напразно каза,че причината е да се бият терористите както са се събрали на едно място в Сирия с бомби и ракети и не се допусне да се измъкнат от там.САЩ и НАТО обаче си мислеха,че ще ги отмине.Храниха терористите сега се чудят къде да ги турят.Преди 1-2 години ако някой кажеше, че в Европа ще празнуват Коледа и Нова години оградени като в лагер,щяха да го обявят за луд

20

Анонимен

преди 7 години

Русия, Иран и Турция определят !!! Кьде е Вашингтон??? Няма го няма го ХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХА

19

Анонимен

преди 7 години

РУСИЯ ИРАН И ТУРЦИЯ ВЬВЕДОХА ПРИМИРИЕТО В СИРИЯ А ВАШИНГТОН ГО НЯМА АКО НЕ ВИ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ ЩЕ ВИ КАЖА ЕРАТА НА САЩ СВЬРШИ ЯНКИ ГОУ ХОУМ АУФИДЕЗЕН хихихи обама кьса вени в бялата кьща

18

Анонимен

преди 7 години

До ФактАМЕРИКАНЦИТЕ ЗАРАДИ 800 СВОИ БАЗИ НЕ СЪСИПАХА НИТО ЕДНА ДЪРЖАВА.

17

Факт

преди 7 години

До Анонимен"Руснаците заради една своя база разсипаха цяла държава"Американците заради 800 бази разсипаха целия свят-направиха го несигурно място,само за да живеят те добре,на гърба на другите.....Впрочем,единственото място в Сирия,където хората от различни етноси и религии могат да съжителстват що годе нормално,са териториите,контролирани от Асад-абсолютен факт.

16

Далновиден

преди 7 години

Това са само някакви междинни резултати.Русия има съвсем други планове,но и трябват Проливите и затова пуска гювеч на Турция.Когато се наместят нещата между Запада(всъщност САЩ) и Русия,когато приключи Голямата война,тогава ще се решат и малките.Години ще минат....

15

Анонимен

преди 7 години

Събраха се тримата глуппака да се правят на интересни. Съсипаха цялата държава и се правят на спасители. Ако някой си мисли,че това е спасението...Това е бъдещо робство и то от 3 различни Диктатори. Края няма тая идеология.

14

Анонимен

преди 7 години

РУСКАТА АРМИЯ УНИЩОЖАВА ВРАГОВЕТЕ, А РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ - СЪЮЗНИЦИТЕ.