19

Хех

преди 7 години

Срам за България е това! Сегашните ни "управлявящи" направо плюха върху портретите на Ботев и Левски! Аз вече официално заявявам че ми е мъчно за Тодор Живков! Де го сега Бай Тошо да видят те едни "брошури"! Имаше да си ги четат брошурите доста години тия "инженери" и "лекари".

18

Анонимен

преди 7 години

Кой взе парите за излишните брошури,някоя зълва,баба,съпруга на изявен поддържник на Герб,а после след 22.01ще печатат други брошури ,защото парите трябва да отидат в други фирми на други хора които са на власт!

17

Анонимен

преди 7 години

Вижте ги клетите майки с деца, бягащи от война!!?Голяма измама и гавра с европейските народи.Сега тези нашественици си вярват, че Аллах ги е праттил да насаждат шериата в Европа, защото така лесно са стнигнали до където си искат. Аллах ги кара да взривяват неверниците, а турският премиер ги кара да наричат неверниците

16

Сандо

преди 7 години

може може! с брошури залепени за винкел! пернишки модел брошури!

15

Анонимен

преди 7 години

Всички шофьори да бъдат задължени със закон да проверяват сами тировете, преди минаване на границата. Кви листовки, кви пет лева?

14

(-_-)

преди 7 години

Все едно да спират пeдераст с разтворен с две ръце зaдник..

13

А1

преди 7 години

Я да изпратим Плюнчо Пантофкин - по-известен сред западния политически елит, като мистър Бийн - да спира "бежанците" с толерантност и брошури!Тъкмо и мандата му, като преЦедент изтича следващия месец!

12

Анонимен

преди 7 години

Макетният нож и бризента е до там. Само калашников може да ги спре да не се качат в камион с бризент.

11

Анонимен

преди 7 години

Миниране на границата,така всеки желаещ ще отиде там горе при онзи с 12 девици скоропостижно,без да му е нужна германската интеграция

10

Наблюдател

преди 7 години

Ако не включите и кютек в брошурите никакъв положителен ефект няма да постигнете.

9

Без име

преди 7 години

Всичко е една парлама за пред хората нищо не се пази.Проблемите идват от високо.Всички канали са с благословията на оня дето повече няма да управлява дай боже да не управлява. Харчат се едни пари.

8

Анонимен

преди 7 години

Днес.бг показва чувство за хумор :)

7

Куче граничар

преди 7 години

"Ще спираме нелегалните мигранти и с брошури" - е ся вече ги спряхме мигрантите. Само като им покажем брошурите и те от ужас ще побегнат с писъци обратно към сирия, либия и афганистан.

6

Бай Ганьо

преди 7 години

Това е нечовешко, ще получат масово инсулт. Информирайте БЧХ, БЦХ или как беше?

5

Анонимен

преди 7 години

Освен тези флаерчета,за които не се знае колко пари са потрошени,от новините стана ясно,че властта е похарчила само през последния месец 2,5 милиарда лева за какво ли не.Пак гласувайте за тях,ако искате да продължаваме да държим първото място на най-нещастна нация в света.

4

Анонимен

преди 7 години

Я раздайте по една брошурка и на мигрантите.Помолете ги да не влизат,защото тук много лошо се живее и дори няма да ги пуснат да си тръгнат,ако се излъжат да влязат.Па дано ви разберат.

3

Хааааа

преди 7 години

Пак се харчат пари за глупости,армия,полиция и ограда не може да спре варварите а те брошури ще раздават!?

2

Анонимен

преди 7 години

А така - границата е разграден двор сега тия диплянки ще ни спасят от издиславите, които необезспокоявани се шляят по Сливница на глутници от по 20.Отново адекватност от страна на властта.

1

Виц на деня

преди 7 години

... хахаха