6

вълна

преди 7 години

Ами в бг-то като има толкова мнооого като оня с патентите, де им е полезността да попитам де. Събират ***. А пък като обогатиш знание или СЪЗДАДЕШ ново знание, винаги някой като този с номер 6 ще намери да се хвали на чужд гръб. Ама моля ти се знаем ви патентите. Новото знаие е много по-ценно от някакъв патент, да знаеш. Но нали не разбирате от знания си купувате титли и си мислите че сте УЧЕНИ с патенти, де!

5

до 6

преди 7 години

До до 5 ИсторияА така. И кой ти каза, че рева? Знаеш ли дошло ми е до гуша от такива като теб. Да, знам че има международни фондове, ДЕТО МИНАВАТ през бг-то. Сигурно си от онези моите "приятели" дето викат че правят наука, ама импакт рангът им е под 1. Иначе не би дрънкал подобни дивотии. Финансирал се от патенти. Кажи един ТВОЙ патент. Хайде казвай! Кандидатсва за проекти и се моли на някой познат за научни трудове, знаем ви. Моля ти се. За да си опакова никому ненужните патенти в научност.

4

Реалист

преди 7 години

Огромно браво!!! До 50 години за почти всички видове рак ще има лечение. Поне за тези които са рано откриваеми и в момента съществува такова. Разковничето е в ранното диагностиране. Медицината напредва. Средната продъължителност на живот расте. Наскоро гледах най-дългоетната баба е на 120 и няколо години. Въпрос е на ген но и на начин на живот. Бъдете щастливи, добри и въпреки проблемите се опитайте да сте безгрижни. Можеби това е разковничето на дълголетието а и да не е ще ви помнят с добро.

3

до 5 История

преди 7 години

И аз се занимавам с научни изследвания, не рева по форумите ами се самофинансирам от нещата, които разработвам. Това е и основната разлика между българските псевдо научни работници и западните. Господа има не само български, но и международни фондове, които не са държавни, а частни привличащи рисков капитал за инвестиции, така че стига ревахте, ами патентовайте възползвайте се, развивайте се и реинвестирайте в собствените си изследвания.

2

история

преди 7 години

Занимавам се с научни изследвания. Пари има, само че те отиват в администрацията. Който не дава пари за наука- да не разчита на развитието на някакви знания. Бях поразен от това желание да експоатират знанието и да искат да им се плаща. Само че това не е НАУКА. Новите знания водят до по-добра ЕКСПОЛАТАЦИЯ НА НАуката. Толкова ГОЛЕМИ простаци ни упраляват, че колкото и пари да се дадат- все ще стане зле. Ами това е. Упралението на парите изисква мозък. Те искат веднага-големите неща искат време и

1

Хм

преди 7 години

Докторската мафия - признайте, че сте ползвали хомеопатични продукти при операцията!! Такъв успех не може да се дължи на нищо друго, освен на захаринчетата на хомеопатките!:))