6

Анонимен

преди 7 години

Изглердайте "Съли", току що го пуснаха, за да видите как комисиите бъркат ж оценките си дори след наколко "симулации" :-). Филма е по реален случай, не чак толкова отдавна, по чудо завършил без жертви !

5

Анонимен

преди 7 години

"Верването" е началото на всеки един култ. И по нищо не се различава от култа към всеки един диктатор или религиозен култ. А хората които разбират играта, като Безос например, правят пари на гърба на наивните. Дори и от смърта на не чак толкова велики актьори :-).Защо падна самолета е малко вероятно да се разбере, но по правило е по-лесно да се прехвърли вината на мъртвите. Хората разбиращи от авиация знаят, че това със задкрилките е мноо-го малко вероятно. Подобна е и историята Хитрино :-(.

4

lea

преди 7 години

Защо загина този хор, моите съболезнования към невинните жертви музиканти и певци. Но те са жертви не на случайността, а на една катастрофална политика и арогантно държавно отношение към собствения народ, дори към творците. Каквато и да е причината за падането на самолета, тя се дължи на.престъпна човешка небрежност и подценяване на много фактори за безопасен полет. Така че няма по -голям враг за Русия от...... самата Русия! Скоро не съм чувала Англия или САЩ да загубят човек на изкуството в самолетен полет дори с мисия в своя военна база. А тук - цял хор! Лелеее!

3

Сандо

преди 7 години

цял хор с велики музиканти загина а на нас ни се промиват мозъците с междузвездни войни ... в какви времена живеем

2

Анонимен

преди 7 години

Красива жена е била.

1

Анонимен

преди 7 години

a takabuy, sheep, buy