11

А какво?

преди 7 години

Хайвер и трюфели ли да получат?

10

Анонимен

преди 7 години

Държат са с хората като просяци то храната ли е по важна или средства да имат хората направо се подиграват с хората а пари няма ли да им отпуснат?!? 🎅 👼 🔥 или тези пари са предвидени за депутатите за новата година

9

Хенде Хох

преди 7 години

A сланина няма ли да им дадете?

8

Анонимен

преди 7 години

Не са с изтекъл срок. Годни са и са дарение, четете. И не е нишесте.Макар и това да не заслужават. Да целуват ръка и да бягат, а който не му харесва, бохчата на суджук и анадола, никой не ги държи насила тука.Толкоз.

7

...

преди 7 години

Получили са не лютеница, а оцветено нишесте

6

дид

преди 7 години

Хитрино е един от бастионите на ДПС - някой да е чул Доган да е направил нещо за тези хорица ? Сигурен съм, че с една много малка част на обръча от фирми на ДПС в Хитрино хората могат да получат достатъчно месо и по-енергийна храна - това им трябва по средата на зимата...

5

Оле-ле-ле...

преди 7 години

Народа е ограбен, измамен, продаден, унижен и тотално изкуфял от простотия, алкохол, наркотици и недоимък и ... турски сериалчета от типа - сапунени мехури!С една дума "електоратът" е превърнат в биомаса, която бащицата Тиква определи, като... "Мат'рял"!

4

Ние

преди 7 години

Това са ДАРЕНИЯ не дрънкайте ,а четете !

3

Анонимен

преди 7 години

Това добре. Но иначе тази НПО - Българска хранителна банка не е ясно кога, къде и на кого раздава хранителни продукти. Доколкото знам само на организации, но не и на физически лица. Организациите ги разпределяли. Дрън, дрън ... И нямала доброволци във всички областни градове. Трай коньо за зелена трева !

2

Анонимен

преди 7 години

Само така! Тази година зелен фасул, догодина - зрял фасул!

1

Анонимен

преди 7 години

Лютеница за 20 000 000 лв.