10

MM

преди 7 години

До АнонименА в коя държава е имало и 1 ден?

9

Анонимен

преди 7 години

Държава, в която е нямало нито един ден истинска демокрация

8

Анонимен

преди 7 години

и аз да имах такова кересте като Разпутин и аз щех да бъда много известен

7

m daa

преди 7 години

Руското царство си е било пред разпад, особено след шамарите дето са отнесли от Япония, и благодарение на тоя не се намесват активно в Балканската война.

6

Анонимен

преди 7 години

Распутин явно и вас двамата ви е пленявал ...отзад, гледам, че сте му големи фенове.Погледнете поне заглавието негpaмотни люде, щом не можете да запомните, че се пише Распутин, вместо Разпутин.

5

До 1

преди 7 години

Напълно съгласен с 1! Разпутин е притежавал примитивизъм, който е възбуждал много дами (и господа) от Двореца. В един момент е станал неудобен поради огромния брой "оходени" от него и е бил убит.

4

Анонимен

преди 7 години

Легендата за Разпутин е част от хибридната война! Не срещу Запада. Най-гледаното предаване по руската телевизия е "Битка на екстрасенси", като участниците трябва да разпознаят Разпутин... Каква е тази православна държава, в която всички се увличат по вещери и вещици?

3

Белагуев

преди 7 години

МОЖЕ И ДА Е БИЛ БРИТАНСКИ АГЕНТ!Ха ха ха,и да знаеш че си е било точно така!!!

2

бай Тъпчо

преди 7 години

Еееее тогаз е бил Разпутин после имаше два раза Путин,после три раза,та сега и четири раза Путин са чака бе...тоз требе му е бил некой прадедо ама нека бе,с Путин си е бая хорошо

1

Хайванин

преди 7 години

РАЗПУТИН Е ИЗЧУКАЛ ВСИЧКО ЖЕНСКО В ДВОРЕЦА, ВКЛ. И ИМПЕРАТРИЦАТА. ГОВОРИ СЕ, ЧЕ Е ОПРАВИЛ И САМИЯ САМОДЪРЖЕЦ. УТРЕПАЛ ГО Е НЯКОЙ НЕНАЧЕСАН ОТ РАЗПУТИН! МОЖЕ И ДА Е БИЛ БРИТАНСКИ АГЕНТ!