125

Анонимен

преди 7 години

Ех да им имам проблемите на литовците!Параноята е стъпка към шизофренията.За толкоз *** ли имат народа че чистят коментарите под статиите да не би някой да се усъмни в монопола на истината.Не решава ли читателя кое е лъжа и кое истина чрез съпоставка? Цензурата налагана там а и у нас не води ли до директно прехвърляне на руските сайтове и телевизии.Забраната на РТ доведе до бум в гледанията в интернет на откровенно пропагандните репортажи.Кой знаеше тоз канал преди забраната му в някои страни?

124

Бай Йордан от Сливен

преди 7 години

Аде бе. Аз пък си мисля ,че ТАЗИ СТАТИЯ е част от американо-европейската (айде американската, европата я няма на картата от 20 години, няма кво да се лъжем ) анти-руската пропаганда в европа. Дали съм прав?

123

Анонимен

преди 7 години

целата тая работа е некъв лов на вещици50 елфа гонят из нета 50 трола, замерват се с дъвки и плюнки, игра за пораснали децакой обръща внимание на руски ***, все едно някой е тръгнал да имигрира на там ... голяма работа, че били съборили некъв сайт, такива неща ставаха и преди 5 години и кво??ИД залезе, дай сега нови страхове и паника ... хакери ще ми влязат в къщата, ужас, ще си сложа СОТ

122

да

преди 7 години

от значение е само България м.айната й на Америка

121

да

преди 7 години

руската пропаганда в България може да има успехи,може и да няма,но американската няма никакъв шанс - колкото и да се напъвате

120

Анонимен

преди 7 години

Където и да е по света, това "явление ", се нарича само и единствено цензура ,независимо под каква вънност и повод се прави!

119

Правий сектор

преди 7 години

Жириновски:"Русия не е Европа" Сега терористичните атентати се извършват в Европа. И ще се извършват в цяла Европа. И на нас това ни е изгодно. Нека те гинат и пукнат.Господ гледа отгоре и всичко вижда!

118

Анонимен

преди 7 години

До ЕлфаОчакваме щорошоидните *** скоро да кажат, че терористичните актове са евтини популистки ходове на Путин.Терористичните актове са евтини популистки ходове на Путин

117

Анонимен

преди 7 години

Блиц.RU у нас сипе отровна хибридна по мия ежечасно!

116

Знаещ

преди 7 години

Напишете в you tube - Шпицкомандите на мафията БСП ДПС

115

Анонимен

преди 7 години

До 192Тръмп обеща да ги премести още по-далече. В Африка!

114

Анонимен

преди 7 години

До ПоручикаМоже, ако приемаш Полша за западна Европа!

113

Поручика

преди 7 години

Литовците са един чудесен народ - чисти, организирани, работливи и честни. Даже руската съветска окупация не можа да съсипе манталитета на литовците. А на ***, който прави по-долу паралел между тех и македонците - литовският език е част от балтийските езици, а не от славянските, неграмотнико. А културата на Литва е тесно свързана със Западна Европа.

112

Анонимен

преди 7 години

тва литовците са с манталитета на македонците и украинцитеняма какво друго да се добави по темата

111

Анонимен

преди 7 години

ПРОРУСКИТЕ ***

110

Разпределение

преди 7 години

Светът е като едно голямо стадо-има пастири ,има кучета и има овце.Така е било и така ще бъде.Тъпата демокрация внушава на овцата , че от нея зависи нещо.А истината е , че тя служи за три неща - стригане , доене и колене . И трите зависят от овчарите , а демократичното стадо може само да блее.

109

очевидно ..да

преди 7 години

Очевидно е, че Русия се опитва да влияе .....и какво от това. Ако нормалният свят се впрегне в отговор, това само допълнително ще изтощи руската държавица. Всеки отговор срещу Русия , е отговор за демокрация и просперитет. има една бг поговорка---въшката като се наяде излиза на челото. така стана и с ***. Повярва си , че е велик /подобно на боко тиквата / и реши ,че ще промени светът, както той смята. Рейгън показа пътя за ликвидиране на злото.Тръмп го следва, а Русия ще се изненада.

108

Анонимен

преди 7 години

Има платени *** и от червеният спектър и от брюкселско интеграционният...,но аз пък чета всичко ,във всеки пост има поне 10%достоверност,а интернет е велика сила и никой не може да спре да я ползваш,нито едните ,нито другите!и двата полюса си умират от яд!

107

Анонимен

преди 7 години

Светът върви към диктатура,всяко мнение различно от ,,евроантлантическите,, ценности ще бъде заклемявано като опасно за обществата.Иначе в Латвия е нормално да има проруски настроения след като 25% от населението е руско

106

leadway sol.

преди 7 години

В България си им цяло подразделение на договор с Руското посолство, като за целта често се използват автоматични скриптове за постове, и ДНЕС.бг е включен този скрипт, а фирмата изпълняваща поръчката е същата която Илияна Йотова, която сега си избрахте за вице използваше през 2013 г. да хвали Орешарски е Пеевски...