110

Анонимен

преди 7 години

Как върви ремонтът на Деси, напредва ли?

109

Господари на ефира

преди 7 години

Този генерал май ще спечели скункса.

108

Анонимен

преди 7 години

Щом Дъртофелия Нинова и Дебелиана Йотово са му бавачките, на тоя Генерал ....ше пада смех с него!Още от сега го изпързаляха с АПИ.Наложи се лично Лилето да му обяснява ,че това е СТАРА СДЕЛКА-още от години.

107

До Станой от Ахелой

преди 7 години

Станойчо,стой си в Ахелой,маай шльокавица със сланина и остави политиката на тези,които разбират от тази работа.А генерала е мъж и половина,от тези,които са на изчезване в тая държава.

106

Кашпировски

преди 7 години

.....ВЪПРОС НА ВРЕМЕ Е ....И ТОЯ ФЪРКО ДА СЕ УСЕРЕ..!НЕМА ДА СЕ ЧАКА ДЪЛГО....!!!!!

105

Анонимен

преди 7 години

Ще си имаме президент, който перфектно знае как да набивак рак и да прави "равнис".Ах, летя от радост.

104

Ураааааа!!!!!

преди 7 години

Саааамо Радев! Татата татата!

103

Анонимен

преди 7 години

Погледнете какво става с оценките към коментарите, когато е почивен ден и тук ги няма задунайските тролчета на Йотова. В работен ден ситуацията е тотално манипулирана.

102

izh

преди 7 години

Фъркел на заплата. Летателни часове колкото едно лейтенантче на самолетоносач. Потомствен комунист т. е. злобен и вреден за държавата. Да ни е жив и здрав, че да има Европа какво да пише в учебниците, защо някои държави не могат да забогатеят при пазарна икономика. Ама то трябвало и АКЪЛ . Другото са драсканиците на тези дето папкат от системата

101

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 135Селското стопанство го съсипаха комунистите през петдесетте години на миналия век, когато насилствено взеха земята на селяните.

100

Anonimen

преди 7 години

Най-после си избрахме един истински мъж!Воя на хиените изпускащи кокала няма да го уплаши.Г-н Радев,народа е с вас.Знам,че няма да ни разочаровате.

99

анонимен

преди 7 години

кои сьсипа селското стопанство от 1 януари 1992 г ф димитров и сдс и виденовпострада без вина 27 години повтаряте едно и сьщо което изобщо не е вярнобьлгария я сьсипа сдс и ив костов кои приватизира авиокомпания балканкакво стана с боновите книжки и копмс записи

98

Анонимен

преди 7 години

Важното е, накъде ще подкара Еърбъзъ.

97

Отговор

преди 7 години

До Самая Могучая в мире 134 Колко по далеко от Самая Ногучая в мире , колкова по добре...Хи, хиии!

96

Анонимен

преди 7 години

134, ТИ ОТ САМАЯ МАГУЧАЯ ЛИ ФЕКАЛИШ ИЛИ ОТ ТАДЯВА- ЯВНО СИ КЪРМЕН ОТ ОБИРДЖИЯТА НА БАНКИ ЧИЧКО ЛЕНИН, БОГОТВОРИШ НАТВОРЕНОТО ОТ БАЩИЦАТА СТАЛИН И ПРИВЕТСТВАШ ABEIT MAHT FRIE NA ***, ТАКИВА БОЛНИ КОЛЕГИ НА ДИНКО СВИНСКИТЕ ОПАШКИ ЩЕ ИЗБЕРЕМ С МАЖОРИТАРНАТА, А СЪЩО И ДРУГИ НАПРИМЕР МАГИСТРАТИ С РАНГ НА ОКРЪЖЕН ПРОКУРОР КОИТО ЩЕ ОБЯВЯТ ЧЕ СА УБИТИ ЗА ДА РИТАТ ЕДНИ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ- СЛАДУРЕ СТЕ ВИЕ, НА ВАС ДА БЛАГОДАРИМ ЧЕ ВИ ИМА И НЕ ВИ ИЗБИРАМЕ И НА КЪДЕ ВОДИ ПЪТЯ КОЙТО НИ ПРЕДЛАГАТЕ

95

Анонимен

преди 7 години

ДНЕС, вие или тотално пропадате с неграмотния си стил на писане, но и форумът ви все повече заприлича на надписите в градските тоалетни! Или се вземете в ръце или отивате в канала! Отвращавате с нечистоплътността си!

94

Анонимен

преди 7 години

Мой познат се опита да се кандидатира за работа в екипа на Радев. Беше много разочарован когато директно са му казали че подбора на кандидатите не се извършва от президента, а от Йотова и съпругата на Радев и ако не познава някоя от тях няма никакъв шанс за работа в екипа. От тук следват две неща. Първо, ясно е че всички постове ще бъдат заети от протежета на БСП, без да се даде приоритет на кадърността на кандидатите. Второ от къде на къде съпругата на президента ще подбира кадрите в екипа му?

93

Анонимен

преди 7 години

Извадки от епистоларните напъни на неграмотните днесаджии. Предупреждавам - тези "бисери" не са подходящи за хора без чувство за хумор. Наслаждавайте се:"с възобновяването на възобновената традиция" - тафталогична тафталогия изакана от неизтрезнял, но пиян и нетрезвен псевдожурналист. "През миналата година в Турция бяха упражнени редица атентати." А в днесс.бг и през изминалата и през новата продължават неуспешно да се упражняват в писателство, журналистика и литературен тероризъм.

92

Анонимен

преди 7 години

Другарки и другари И ОТ ДВАТА ЛАГЕРА ...за политик трябва да се съди по делата му, а не според това на коя политическа хранилка сте. защото има ценности по-високи от собствения ви търбух, например бъдещето на България!

91

НЕКА ,БЕ ..НЕКА БЕ..

преди 7 години

Нека харчат народната пара хората на Президента и Любовницата му!Тъкмо , като дойде бивщия Й мъж.../ДЕПУТАТА ОТ БСП/....да му е уютно , щото да може и ..."Тройка на разсъмване " да си направят!Те *** са така -- И ЖЕНИТЕ ИМ СА ОБЩИ!