34

Анонимен

преди 7 години

Иначе пейзажа е перфектен...за другото,не знам.☺

33

Няма как да скрием м

преди 7 години

Мойто момиче, пластичните хирурзи не могат да ти оправят неземно ниския интелект и миналото, в което ти не изглеждаше никак по-различно от селска кифла,с широко отворени крака, която събота и неделя ходи на борсата да продава картофи. СРАМ СТЕ ЗА БЪЛГАРИЯ, ВИЕ НИСКОИНТЕЛИГЕНТНИ ПСЕВДО КРАСАВИЦИ !!!

32

Анонимен

преди 7 години

Има жени с естествено много големи гърди. Естествените гърди имат съвсем друга форма от имплантите. Висят различно, по-ниско са, не са симетрични, не са и полусфера .Имплантите са като санирането.

31

тя

преди 7 години

Тя беше една типично "селска" физономия , дори грозновато недодялано момиче , търсещо успех в големия град със всички средства!

30

тя

преди 7 години

Такава неестествено голяма гърда ? - да не развива рак на гърдата?

29

Анонимен

преди 7 години

Според мен при цялата и известност персоната няма нито един приятел, нито един авторитет с нормален разсъдък до себе си. Касапите, наречени естетически хирурзи, е трябвало да я препратят към психотерапевт, а те се си изгаврили с нея. И са я предоставили на всеобща подигравка . Има ли все още Хипократова клетва???

28

1488

преди 7 години

Курволета, освен да се снима гола и да се чуди какво още да покаже, друго не може. Каква звезда е тази? Журналята да спрат да наричат държанките на разни футболисти, звезди. А къде си го слага и с кой нас не ни интересува.

27

do Бъбб

преди 7 години

Ами като е разбрала с кого от онази медия груп да креватства така е...С тая Северно-Корейска цензура, човек се чуди какви думи да използва...

26

бай Хой

преди 7 години

Боли ме салама за лозанка николеткова и нейния силикон. До оня ден имаше само пъпки и то,когато е настръхнала от студ,а днес са и монтирали некви баскетболни топки и това трябва да ме впечатли ли? Изобщо даже и не ми дреме на дедовия. А,защо сте я публикували под "звезда"? Та,каква звезда е тази? Само,защото са и фотографирали силиконите,за това ли е "звезда"? С,какво е известна тази?Какви толкова постижения има,че да я титулувате като "звезда"? Ако си снима котето тогава мегазвезда ли ще бъде?

25

Гост пак

преди 7 години

И тоз леген с бъркалката отпред пред вратата, дето е сложен за уравновесяване на пространството пред вратата, тоест не бива да е там, защото изпростява съвсем снимката, колега фотограф! Тя Николета нема да ви го каже, щото й е толкоз акъла, ама вий поне да си знаете!

24

Гост

преди 7 години

Колега 25-ти, то това му е арт еротика на тая снимка - да не се види))Нали вече сме видели почти всичко, ей, все ще се намерят хора, които да искат да видят още, бе! Ама отделно, че фотографът е бил бунак - верно е, че островните снимки в креват вече не са на мода, па и добрите фотографи свършиха...Па бива ли слаба жена, да й показвате гърдите, по-големи от главата й? И да я турите в некакви завивки, дато изглеждат, да ме прощавате, така, че подчертавата тая форма на бюста...

23

Анонимен

преди 7 години

Повръща ми се!

22

Анонимен

преди 7 години

Защо не запалите лампите нищо се не види?

21

Анонимен

преди 7 години

Тази жена може да служи за пример каква не трябва да е една уважаваща себе си жена. Това изкуствено *** е на светлинни години от думата звезда. Човек може единствено да я съжалява.

20

Боб

преди 7 години

Ееех да имаше и силиконов мозък! Щеше да е перфектна...

19

Бъбб

преди 7 години

И тази води предаване по национална телевизия!Виждате ли до къде я докарахме,кой да ни служи за пример!Гоподи!!!

18

Ivan

преди 7 години

Naduite i gi o6te malko za da litne kym lunata.

17

Анонимен

преди 7 години

Лека жена, всички я знаят, защото е минава от всички футболисти.

16

ined

преди 7 години

Не е достатъчно лъскав, даго намаже с лой и да го лъсне с вълнен ***

15

Пешо*

преди 7 години

Дано детето й няма достъп до телевизия, интернет,печатни издания и вънлен свят. Горкото.