22

Река ДУнав

преди 7 години

В Белене се смята че с е строи АЕц СОФИЯ>>АКо не е вярно Обявете ограбените от народ а първо 1 000 000 000 евро плюс реактор ВВЕР 1000 и друго супер скъпо оборудване по времето на Станишев и таз годишните над 690 000 000 евра за НАЙ НАГЛАТА КРАЖБА след 1292 година

21

АМАН КРадци на власт

преди 7 години

София е единствената ограбена от американски престъпници през МОсква столица..Не е имало строителство на АЕЦ БЕЛЕНЕ.>Няма как да поръчат оборудване за два реактора в Белене ..Няма одобрен и досега проект . В Белене климата е лечебен лятото е перфектен курорт .>всякакви реклами че има АЕЦ там са Неверни..

20

Анонимен

преди 7 години

Като пак продадем старото оборудване и поръчаме ново. Продадохме морално остарелият реактор на руснаците, за да го монтират край столицата си Масква. Сега да осигурим Петербург и Сочи с морално остаряло оборудване.

19

Анонимен

преди 7 години

Крайно време е да се сложи край на тая 30годишна сапунка. Мястото на всички свързани с това безумие е в затвора.

18

Врачанин

преди 7 години

До Анонимен 19 Как не можеш да разбереш нещо толкова елементарно.Тази централа ако се построи трябва да работи на макс,за да се изплати възможно най бързо.Само че нямя пазар за този ток. Дай идея къде ще го вдяваме? А онзи проф.Вучков казва че е добре да си имаме още една централа за резерва.Ей така да си стои.Мал........ици има колкото искаш.

17

Питам

преди 7 години

Колко силно земетресение от Вранча трябва да удари Белене ,за да стане ясно че мястото на тази централа не е там?

16

Анонимен

преди 7 години

Заплита се защото ни поднасятсъчинени статийки да станезаплетено, а то е много просто.

15

Анонимен

преди 7 години

Бойко го спря защото дойдеКери от американския държавендепартамент и му нареди да госпре.А сега плащамеи още колко не е ясно скъп токот американските тецове на които по договор им е гарантирано изкупуване на еленергията.

14

ДО 15 от Кеф

преди 7 години

Нещо не схванал тона на това което съм написал.Приел си го буквално.Ама на кой както му харесва.............

13

Анонимен

преди 7 години

"". Не ни трябва "Белене" .За какво ни е? Индустрия не развиваме и няма да развиваваме. ""Ами щом е тъй хайде сегаотиди да изпиеш няколко лосиона за вана.Ако не искаш значи си популист и не трябва да ти се вярва.

12

Анонимен

преди 7 години

Значи, със всичките тея милиарди глоби и лихви, да бяхме платили неустойките на пиявиците ЧЕЗ, Енерго про и тн, и да ги изритаме със 200 от бедната ни страна.ПОсле, да се обяват за изключителни замърсители ТЕЦ МАрица 1,2,3 и те да се закрият.Така вместо да изнасяме ток за жълти стотинки(БУКВАЛНО), а ние да плащаме 10-но по-висок, сега ще плащахме по 50лв/месец вместо 300лв.Погледнете си фактурите,както каза колегата, очевадещо е.

11

Българина

преди 7 години

Бб беше на власт 10г, всяко оборудване остарява за толкова а той лично го спря!

10

Анонимен

преди 7 години

"". АЕЦ, който има капацитета в момента съвсем спокойно да захранва половин България с най-евтиния възможен ток, дори не е в топ3 на доставчиците на снабдителните дружества. ""Едно ни открехва че нямало нужда от втори аец и между другото казва и една истина, която го опровергава,?

9

До №8

преди 7 години

Какво са ни виновни братушките,че ние избираме *** /или тарикати,кой как го разбира/ да ни управляват и после ги избираме отново и отново. АЕЦ Белене досега трябваше да работи и държавата да изнася ток.Централата щеше да докарва доста добра печалба.

8

Кеф

преди 7 години

Не ни трябва "Белене" .За какво ни е? Индустрия не развиваме и няма да развиваваме.Населението се изнася в чужбина. Пък и защо да продаваме ток,като може да купуваме.След няколко години ще затворим и "Козлодуй" ,а и американските тецове като им изтече договора за преферианциалната ценица,ще затворят. Ама ВЕИ-тата ще стигат за оставащите тук.Пък и свещи има все пак.

7

ивчо

преди 7 години

7-8% е защото другите се изнасят, а там печалбата е значителна, кой ток да изнасяме, от ВЕИ или ЮС марицата.

6

Анонимен

преди 7 години

Важното е че братушките отново получиха богат коледен подарък от бедния и много търпелив български народец.Заедно с 1млд който всяка година краде и Лукойл , единствената губеща рафинерия в света. Общо 2.5 млд грешни пари, които трябваше да отидат за пенсии, заплати и здраве.Както сам каза ръководителят на Росатом, прихода от България е най големия и значим за компанията. Затова и Медведев поздрави мутрата и пожела общите проекти да продължат. ЧЕСТИТО.

5

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 8Да беше само един и само спа, да го построим и харижем! Няма да ни е за първи, нито ще ни е за последно. Ама то са "много вожд" все видни разбирачи и комисионери, а индианците ставаме все по-малко...

4

Анонимен

преди 7 години

До ПлавникЗащото гоце иска още един спа център!

3

Плавник

преди 7 години

ТЕЦ на въглища. Извинете. За какъв ч.еп ни е още един АЕЦ?