139

Луи XVI-ти

преди 7 години

С пожелания за много терористи в редакцията на миризливият вестник , през новата 2017г.!

138

Нашия

преди 7 години

Когато удариха редакцията на вестника по всички медии всички бяха Шерли, сега никой нищо не казва как долни драскачи се подиграват с паметта на руски музиканти. До всички които бяха тогава Шерли - Сега писахте ли във фейса си, че подкрепяте държанието на карикатуристите?P.S. - Всъщност те така си и навлякоха гнева на мюсюлманите, като оскверниха тяхната вяра! - че кой им дава право!Жалко, че за това и нашите медии (повечето) нищо не казват!

137

Анонимен

преди 7 години

Скоро гледах едно видео как английските военни части в Афганистан организират концерт на Гари Барлоу в базата си в Кербала. Който иска да го намери в ютюб. Страшна дисциплина. До последния детайл всичко беше планирано. Гари пътуваше с военните части във военен самолет на кралските ВВС , който може да е потенциална мишена! Беше страшно, когато близо до базата, докато разговаряше с един от служещите, край тях избухна престрелка. Гари се държеше толкова мъжки, даже намираше сили да се шегува. Но аз като фен направо настръхнах, косите ми се изправиха. Но си изпълни мисията и се върна жив и здр

136

Щирлиц

преди 7 години

До Анонимен 160Значи може и да правим каквото си искаме,тъй ли?Пък после имало престъпност,наркотици,***-ами ще има,докато има такива като теб.

135

Анонимен

преди 7 години

Ами тия сладури от хора отиваха да пеят на льотчиките - палачи на жени и деца. Зер, водката малко им идвала, друго е и някой да ти пее на ушенце "Позови меня, родина..." и други лигавщини, за големите им касапски "подвизи". Каквото търсили-това намерили!

134

Анонимен

преди 7 години

При следващия атентат срещу тия, а те наминуемо ще си го докарат, вече никой няма да е Шарли.А карикатура с вдовиците на убитите карикатуристи, каращи се за парите от многомилионния тираж след атентата, защо няма?

133

Anant

преди 7 години

Френски ***,какво друго да измислят!Като ги гърмят,всички са с тях а сега като се гаврят със паметта на загиналите,трябва да ги плюят и то в лицето,*** френски ***!!

132

Анонимен

преди 7 години

Като им гръмнаха бомба в редакцията ,никой не направи карикатури с избухващ вестник,и целия свят скърбеше , а сега се правят на велики ... За толкоз години как никой не разбра ,че с Русия не трябва шеги. Жалки *** да се присмиват на трагедия , дано пак ги одарят терористи и тогава аз лично ще им направя карикатура ..........

131

Каки

преди 7 години

Защо с всички се гаврят но ги е страх от Америка! Долни лицемери!!!

130

леля кеца

преди 7 години

Браво "Шарли ебдо". очаквам карикатури за българския *** и интернет -)

129

Анонимен

преди 7 години

Браво на тях. Да са живи и здрави. Трябва да има такива. Всеки да може да казва каквото си иска

128

Анонимен

преди 7 години

И Разумните българи се посмяха на съседа си и накрая какво се случи

127

Анонимен

преди 7 години

Тия изверги от "Шарли Ебдо" се изгавриха с всички хора, които се написаха съпричастни към тяхната трагедия. Кой вече би написал "Аз съм Шарли"? Освен канибал, сериен убиец или някой педофил, няма кой друг......

126

Анонимен

преди 7 години

Гадни, долни, подли !!!

125

Факт

преди 7 години

Странно защо при опит за карикатура на евреите, редакторът на Шарли *** беше уволнен

124

Анонимен

преди 7 години

Преди година, когато Шарлитата се изгавриха с Украйна и Порошенко русофилите цвилеха от радост. Сега са възмутени, било гавра. Значи умрелите руснаци са нещо свещено а убитите украинци и сирийци са просто тор?

123

Анонимен

преди 7 години

Действително лоша новина. Ако джуджето беше вътре света щеше да стане малко по-добър. Жалко!

122

Андрешко

преди 7 години

Ето за това ги трепят...След като те нямат чувства към човешката трагедия,защо ние да имаме чувства към трагедията на тези ***

121

Анонимен

преди 7 години

Е, при следващият сакатлък Франция да не очаква съчувствие.

120

Анонимен

преди 7 години

Льо Пен ще ги оправи тези шарлита, ще си изядат моливите и ще си ги набутат в .за. Не съм шарли!