14

Анонимен

преди 7 години

Ако в България имаше кой да му проверява тахографа и да го глобява когато трябва, нямаше да заспи зад волана. Това е в България - няма контрол и всеки (българи и чужденци) кара, както намери за добре.

13

шофьор

преди 7 години

слагат магнити на тахографа и карат по 12 часа пък и нкой ги проверява

12

Анонимен

преди 7 години

Масово пътищата из страната се нахвърляни с пясък,кал и чакъл? Е нали химикали има,защо е тази сви:нщина навсякъде?С месеци няма очистване....А кой ще плати щетите по колите ни,начукана боя и пукнати стъкла и фарове?

11

Анонимен

преди 7 години

До Дядо МразГледаш, но дали виждаш? Не ми е работата да следя кой кум и кой сват, но от снимката е ясно, че в дясната половина от лентата има по-малко сняг.В статията ясно пише, че ТИР-ът си е отвисял поне три часа.Ако според теб всичко до под камиона трябва да е излизано, предлагам да си оставиш номера на телефона в АПИ за да може при следващия удобен случай веднага да покажеш класа и майсторлък. Предполагам, че ще ни демонстрираш нагледно как се ловят снежинки "още във въздуха"...

10

Анонимен

преди 7 години

До Дядо МразВие не гледате... прочетохте ли, колко часа е висял камиона от моста? Как мислите, през това време някой почиствал ли е около него?

9

Дядо Мраз

преди 7 години

Ние ли не гледаме или АПИ са сляпи ??? !!! АКо това на снимката е почистена магистрала евала му кажи. Според мен освен натрупан сняг нищо не се вижда...Както винаги снега ни изненада, само АПИ продължават да "виждат" , черния път...тоест според тях всичко е изчистено...Срамота, срамотааааааа....

8

Дгййк

преди 7 години

Лъжци долни лъжци никакви препарати само кал ръсят и пътя става по опасен мръсотия да няма и къде

7

-

преди 7 години

До АнонименТи нормален ли си бе пич? Знаеш ли колко е една винетка на автобус? На камион? На кола 97 сега ги умножи по 1 000 000 които си плащат винетки по официална статистика и си направи сметката. И това е без тежките МПС-та. Може би си поредния драскач от някое министерство, които седи и си чеше гъ*а в офиса и движи със служебната кола и не го интересува нищо, защото и нищо не плаща.

6

Курти Къртев

преди 7 години

Нагли,нагли,нагли,наглиииииииии

5

Анонимен

преди 7 години

Знае се, че в Бг няма контрол по пътищата от КАТ и затова всички шофьори си позволяват да карат както си искат - и с голяма скорост, и с надвишени часове, защото с няколко евро ще решат евентуалната глоба. Подобни неща не си позволяват в чужбина, но влязат ли в Бг всичко си позволяват. Така, че докато институциите не започнат да си вършат работата, по-добре няма да става.

4

Анонимен

преди 7 години

За тия смешни 97 лв дето струва една годишна винетка ако съм аз няма даже и да припаля мотора на снегорините.Който не яде асфалт и не си купува винетки да затъва и да виси от 120 м като тоя *** на снимката!

3

-

преди 7 години

Ако това е почистена магистрала , от АПИ да ходят да си теглят сами по един куршум.

2

Анонимен

преди 7 години

Няма значение каква е причината - истината е че докато не почнат да качват вчичко тир на жп платформи нема се оправим

1

Анонимен

преди 7 години

В автомагистрали АйДе много здраво се краде. И понеже тиквата и партизанската некадърница павлова са в оставка, не могат да крадат спокойно, пътищата не са пипнати. А аз догодина винетка ще си купя,само ако бойко ми я донесе докато опъвам лили на задна.