8

Анонимен

преди 7 години

Оланд не е семеен. Направо да взима вампира в дома си.

7

Пешо*

преди 7 години

А всичко можеше да свърши преди 47 години с един куфар в една ръчичка още след 1 шамар.

6

Анонимен

преди 7 години

Вие явно никога не сте живели с насилник и за това не знаете какъв ежедневен ужас е! На всичкото отгоре някои са и добри манипулатори и успяват да втълпят на жертвата, че сама си е виновно и си заслужава такова отношение. Така, че кошмарът става двоен, физически и психически. Така, е не се учудвам, че тази жена е търпяла години наред, но явно в един момент си е отворила очите и накрая е намерила възможност да се освободи. Не я съдете! Преживяла е достатъчно.

5

Анонимен

преди 7 години

4 години е лежала много. Ако всички жени жертви на домашно насилие действаха така досега проблемът щеше да е почти решен.

4

Анонимен

преди 7 години

1. Това е предумишлено убииство и заслужава по-строга присъда. 2. Не, не подкрепям домашното насилие. 3. Ако тези пискливи организации наистина искат да направят нещо (вместо да лапат пари само) могат да набавят жилища и да ги предоставят на жертви на домашно насили + адвокати и хора оказващи морална подкрепа докато трае бракоразводното дело.

3

Анонимен

преди 7 години

ЗНАЧИ В "ДЕМОКРАТИЧНИЯ" СВЯТ МОЖЕШ ДА ЗАСТРЕЛЯШ НЯКОГО В ГЪРБА И ПОСЛЕ ДА СЕ ИЗМЪКНЕШ, КАТО КАЖЕШ, ЧЕ ТЕ БИЛ 47 ГОДИНИ?! ИНТЕРЕСНО ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОНА.

2

Коки

преди 7 години

47години-Бий мъ,обичам тъ.На 48-та:Ай стига толку.bang,bang😆

1

Анонимен

преди 7 години

ОЛАНД СЛУЧАЙНО СТАНА ПРЕЗИДЕНТ, СЛЕД КАТО ОФИЦИАЛНИЯТ КАНДИДАТ БЕШЕ УЛИЧЕН, ЧЕ ИЗНАСИЛВА ХОТЕЛСКИ КАМЕРИЕРКИ.