32

Анонимен

преди 7 години

скапана държава,СКАПАНА..оная вечер отивам до спешното,в коридора се опитах да спра и попитам един лекар,който си тръгваше явно,съвсем леко забави походка и ми каза-РАБОТНОТО МИ ВРЕМЕ СВЪРШИ..А ЧОВЕЩИНАТА ВИ КЪДЕ Е БЕ????БОЙ,БОЙ ВИ ТРЯБВА,ЗАСЛУЖАВАТЕ СИ ГО,АКО НЕ ВИ Е В ДУШАТА ЧОВЕЧНОСТА-МАХАЙТЕ СЕ,така и с това дете-ако са имали пари още в началото-друго да е било,други грижи,други болници,други лекарства..скапана държава...скапана..

31

Анонимен

преди 7 години

В България се води антисоциална политика! Пари няма... 25 години крадене и още продължава, а от къде? - от нас, данъкоплатците. Няма нужда да се коментират смешните пенсии, детски и социални ... източването на средства от "многодетни" майки от малцинствата и всевъзможните апсурдни опити със здравната, образователна и др. системи....Това не е единичен случай, за колко още житейски трагедии не знаем?Нека новата година донесе на всички здраве, защото то с пари не се купува......

30

Анонимен

преди 7 години

Рака е гадно нещо колкото и здравословно да живееш ако имунната ти система откаже само за миг и си заминал.

29

Анонимен

преди 7 години

Сега Стека ще ходи ли в Дубай да рехабилитира или това е само за пишман самоубийците?

28

Анонимен

преди 7 години

Колко мъка има по този свят, а някои хора недоволстват че нямат последния айфон или колата мечта и не осъзнават колко ценно е това че близките им са до тях, живи и здрави.

27

felini5555

преди 7 години

Светла и памет,да почива в мир!

26

Теди

преди 7 години

Моите съболезнования -моята майка също почина от рак на 36 год , аз бях на 5 год тогава. Напълно разбирам мъката на момичето.

25

Азер Гъзаев

преди 7 години

Бог да я прости....как няма политика тука???аве,ако е една нормална държава не рушка *** щеше да имат:апартамент Безплатен,и на детето щаха да дават примерно 800 евро за социален асистент...така ама държавата е руск *** ня ДПС и Атака винаги заедно с КГБ!!!така и окрадоха близо 5 милиарда и нищоооооооо..ами за това няма и да има нещо!!!

24

25

преди 7 години

Исках да напиша 27 в долния коментар.

23

25

преди 7 години

16, подкрепям те до голяма степен, но и ние като общество трябва да сме по-активни. Да чакаме само политиците да направят нещо (да, нашите пари са) е серозна пасивност. Едно пасивно общество никога няма да излезе от мизерията, а при нас мизерията е тотална.

22

до 16

преди 7 години

как може да свързвате политиката с това нещастие , -------------------------------------А вие как може да не го свързвате??? В основата на толкова много лични.човешки нещастия стои именно престъпното политическо управление в България, уважаеми дами и господа! Вие не го ли разбрахте това 25 години?!: (Ако държавата се беше погрижила адекватно и навреме за тази жена (и още много други като нея ), нямаше да си отиде толкова млада! Но ние нямаме държава.

21

Анонимен

преди 7 години

За един частен случай, виновен за който е частна фирма, се изляха милиони от къде ли не, а това нещастно дете, никой няма и да го погледне. С-капана държава, това е България.

20

Анонимен

преди 7 години

Твърдо подкрепям това, че трябва да се помогне на момичето. Заслужава го! Моля ви, нека това не е поредната забравена история. Дръжте ни в течение какво се случва, аз лично съм на 100% готов да помогна. Ако трябва нека да си запази даренията момичето, ще има нужда от тях. Ако се налага дори - още.

19

Анонимен

преди 7 години

Здравната каса спокойно може да се финансира с парите от ДДС, защото няма човек, който да не вкарва във вид на ДДС повече отколкото е месечната осигуровка.

18

Анонимен

преди 7 години

До ДругарДругарю, да готурат на другарката ти всички "бежанци" от Харманли!И теб да не подминат!! А пък ако имаш и щерки ...

17

Анонимен

преди 7 години

milo dete, drj semakar i kovar po niakoga, na tozi sviat te e dovela tvoiata maika i jelanieto ii da te ima.ti ste nameris svoeto statsie i niakak lesno niama da ti e.ne e griah da potrsis pomost. ne spirai borbata za po-dobr jivot i po-svetlo budestepusni si Gary Moore, dava sila, i emociahttps://youtube/watch?v=LWvygv933H0&index=3&list=RDdGoYmRoBF4Q

16

Анонимен

преди 7 години

Дете, ще оцелееш. Само дишай и горе главата. Бог да те пази!

15

Пепи Менгеле

преди 7 години

краде от парите за здраве заедно с Шарков, Пенков и заместничката в НЗОК - Иванка Кръстева. Къде са прокуратурата и МВР?

14

Бивш студент

преди 7 години

Моите съболезнование на малкия боец Стела и дано намери сили да превъзмогне болката. Дано Бог я закриля... А вие, политически запалените ***, си намерете друго занимание вместо да възхвалявате Бойко, БСП-та и другата крадлива ***, че тоя спам под тази статия ме дразни. Не е тук мястото да избивате комплекси...

13

Анонимен

преди 7 години

Мда, при *** няма рак, според троловете. Ама стига с тия слъзливи истории, за всеки ден умиращи! ОМРЪЗНА МИ ВСЕКИ ДЕН ОТ ЧУЖДА МЪКА И ТЪГА! ИМАМЕ ДЪРЖАВА, НА КОЯТО ПЛАЩАМ ДАНЪЦИ И ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ ГРИЖИ ЗА БОЛНИ И БЕДНИ! СТИГА СЪМ ПЛАКАЛ НА ЧУЖД ГРОБ! ПИСНА МИИИ! ЖИВОТЪТ МИ В ЕДИН И САМО МОЙ, НЕ МОГА ДА ПЛАЧА ЗА ЦЕЛИЯ СВЯТ . ПИСНА МИ ОТ БЪЛГАРСКИ КОЛЕДИ И ПР. БЛАГОТВОРИТЕЛНОСТ! НА МОЕТО ДЕТЕ НИКОЙ, ОСВЕН МАЙКА МИ БАЩА МИ НЕ ПОМОГНА!