13

do преПродавател

преди 7 години

Явно пак усвояват някакви пари. Тези дето гласуват тези закони бавят закона за минималните наукометрични критерии от 2013 година- абе все НЕ МОГАТ да го гласуват и се пръкнаха едни псевдоинтелигенти с титли, дето започнаха да усвояват и парите за наука. Технологичните паркове са тяхно дело. Само дето технологии няма. И всичко при тези е едно псевдо. И ще е така - докато няма пълна лустрация, защото бившите служители на ДС, военното крило, е дойенът на цялата корупция в обществото и на бедите.

12

ПреПродавател

преди 7 години

Както и да го смяташ, работата е изкукала. Нямам нищо против да ида на тест. Така наречената трудова медицина винаги те изкарва здрав. Ако се окаже, че съм изкукал, трябва да ме лекуват, трудоустроят, пенсионират по болест. Кеф! Ама друг път. Другата подробност е, че депутат можеш да станеш ако си луд, болен, полуграмотен или осъждан, а даскал - не! Ега ти престижната професия!

11

Кирил Софийски

преди 7 години

Пак изкелифенчиха нещата! Психотестовете трябваше да са за психясалите бабички!Не ,че и тия неграмотните не трябва да го минават, но за тях по са наложителни тестове за грамотност !

10

Учителка

преди 7 години

Възстановяване на пътните разходи на всички учители . Така е озаглавена петицията . Колеги и солидарни с нас ,имаме нужда от подкрепата ви .

9

Учителка

преди 7 години

Има петиция във връзка с новия закон за изплащането на транспортни разходи . Колеги , намерете я и я подпишете .

8

учителка

преди 7 години

Подпишете петицията

7

Нещо не са наред

преди 7 години

А, няма как да издържат такъв тест. Само в училището на сина ми над 50% от учителките са за психиатър (уж елитно столично школо). Същото беше в предишното училище. Нещо заради работата ли, заради друго ли, но определено са за психиатър

6

9613

преди 7 години

През психотест трябва задължително да минават учители, лекари, полицаи, депутати и кандидати за президент. За депутатите да имма и образователен ценз, както и доказана безвъзмездна дейност в полза на обществото. За министри, шефове на ведомства, депутати и кандидати за президент задължително свидетелство за съдимост, документ за платени сметки, данъци, такси и глоби, движимо и недвижимо имущество. Май нямма да се запълнят свободните места,а!

5

смахнати учителки

преди 7 години

Даскалките масово са халтави. По-тъпо, просто и злобно племе от българските учителки няма. За пет лева са готови големи глупости да направят. Много са им и тези заплати, откачалки са. И масово са членове на религиозни секти, толкова са *** и самотни, че всяко момченце с костюмче и вратовръзка може да ги зариби с брошурки за "Спасението" или какво ли още не. Не могат да издържат психотест тези кокошки

4

Chilik

преди 7 години

Ami bg deputatite v ns i ep minaha li psychotest?!

3

RUSSIA the best

преди 7 години

До 1Е как ще има психотест за депутати и държавни служители , като няма да го издържат ?

2

Анонимен

преди 7 години

до:1 Така е щом има за едни ,трябва и за другите ама"едни други"имат имунитет..

1

Анонимен

преди 7 години

А кога за Депутати и държавни служители?