4

Анонимен

преди 7 години

Да, защо починали хора се слагат до някакви клюки? Иначе и аз се радвам, че Пит се отърва от лудата. Тя е на тати връзкарката, а той като млад е работил по улиците реклама на някакви сандвичи, облечен като пиле, затова го уважавам.

3

Анонимен

преди 7 години

До тв господата тази година смятам да не се ядосвам защо при 35 лева не си получавам желания сигнал не се чудете ко не сменя оператора не сте само вие тв оператоеи бол при 35,лева е грехота да имам трептене на сигнал булсатком

2

Rip George

преди 7 години

Нито една от изброените загуби не е толкова значима или предизвикваща шок, колкото внезапната смърт на великия Джордж Майкъл!!! Поне за мен. А и едно е да си отидеш на 70-80 год, друго едва на 53 ,в една творчески зряла възраст, когато можеш още много да дадеш на света от своя талант и духовно богатство. С Джордж си отиде един самороден гений, една златна епоха в поп музиката, която никога повече няма да се повтори. И една красива романтична душа! Който може да го осъзнае- загубата е болезнено-непрежалима .Останалите са в графа "и други "

1

Анонимен

преди 7 години

Това че Брад Пит се отърва от Кукундрелина Джоли не е лоша новина.