132

до 160

преди 7 години

Додо??? Птицата додо???

131

Анонимен

преди 7 години

Като гледам Йотова какъв бицепс вади ако тези двамата се сбият аз залагам на нея!

130

Анонимен

преди 7 години

и защо Брюксел за да "усвоите"едни фондове които досега усвоени правилно а не в определен джоб биха превърнали страната в райска градина сега от т.нар усвоени фондове имаме потопени села взривени заводи пътища които се рушат до една година лед ато са направени за това ли първо Брюксел а Букурещ е за парлама

129

додо

преди 7 години

Радев е моят президент! А който не го харесва да заминава на м.й..та си! 33324

128

Анонимен

преди 7 години

Ivan kostov da se maha toi s lukanov sasdadoha mutrite milionerite s hoteli kasina prostitutki tn miseriata doide ot bkp lostov i dr komunjagi prebojadisani v dr partii kato gerb i tn

127

Анонимен

преди 7 години

Napred radev ne se podavai na provokazii i gerbarski intrigi nasna4i mladi kompetentni hora umni istinski balgari a ne podgasnizi na usa i rusia

126

Анонимен

преди 7 години

Тоя кавал ще ходи на официални посощения във Виетнам и Узбекистан. Другаде едвали ще го поканят.

125

Demokrat

преди 7 години

"Просстия народ у нас е мързелив и вярва на комунисти като Радев, защото много обича да му обещават светло бъдеще.Такъв народ няма да живее добре:ЕС - богати, но трябва да се работи здраво.Русия - бедна, опиянчена, озлобена."Ето един добър пример за озлобените Умозаключения на един *** псевдоантикомунист и настоящ борец за демокрация.

124

БЪЛГАРИН

преди 7 години

До АнонименАМИ ЩЕ МУ ПОДСКАЖА---1--КОСТОВ 2ПРОКОПИЕВ 3 Ф-ДИМИТРОВ 4 БОРИСОВ 5 ЦАЦАРОВ 6 ---ВСИЧКИ УПРАВНИЦИ ОТ1989 ДО СЕГА

123

istina

преди 7 години

на Радев още не испратила Москва покана,има да чака.

122

Изводи...

преди 7 години

Просстия народ у нас е мързелив и вярва на комунисти като Радев, защото много обича да му обещават светло бъдеще.Такъв народ няма да живее добре:ЕС - богати, но трябва да се работи здраво.Русия - бедна, опиянчена, озлобена.

121

Анонимен

преди 7 години

Радев е Преддател, руска ***.Добре, че от президента нищо не зависи.

120

Анонимен

преди 7 години

ЗАВЕЛИ БОРИСОВ НА ОПЕРА - ВЪЛШЕБНИЯТ СТРЕЛЕЦ.После разбрали, че са допуснали грешка - трябвало да го заведат на "Залезът на боговете".

119

Анонимен

преди 7 години

Като президент той смята да започне персонална кампания за справяне с хроничните проблеми на България като черпи опит от успеха на Румъния във вкарването в затвора на корумпирани политици и връщане на откраднати еврофондове......Това е нещо много добро

118

Анонимен

преди 7 години

Авторката на интервюто подчертава, че той говори гладко английски.....................Много е важно да нямаш нужда от преводач, иначе всеки разговор е досаден.

117

Анонимен

преди 7 години

И 200 ДЕПУТАТИ ДА ВКАРА БОЙКО, СЛЕД 1 ГОДИНА ПАК ЩЕ КЛЕКНЕ И ЩЕ СИ ТРЪГНЕ. ТОЙ ДОСЕГА НЕ МОЖА ДА ИЗКАРА ЦЯЛ МАНДАТ - НАРОДЪТ ГО ИЗХВЪРЛЯ, А ТОЙ ПАК СЕ НАТИСКА. Но нещата се менят. Скоро Меркел няма да е канцлер, на улица "Козяк" ше дойдат нови хора с други разбирания. Все пак Радев е учил в САЩ, не е пожарникар. Това има голямо значение. Пък и Тръмп смята, че с Русия трябва да се разделят и заедно да владеят света.

116

Анонимен

преди 7 години

някои все не могат да разберат, че светът днес е друг. Няма вече идеи, няма ляво и дясно, и комунистическите и евроатлантическите "ценности" са мъртви.За всичко това се говори по навик. Започва ново преразпределение на зоните на влияние, така както е ставало периодично през последните два-три века.

115

Анонимен

преди 7 години

Алооо...а да ви питам вас: да кажеш, че ако си комунист на възраст ... нямаш душа ИЛИ да нямаш акъл си е еднакво обидно ?

114

Анонимен

преди 7 години

от 161 че реститутите нямат душа...извинявам се.

113

Анонимен

преди 7 години

до 159 Още по-грозно от страна на Цецка, което твърдиш ти- при старите у нас вместо да се получи овълчване, настава приемане на статуквото от безпомощност- дошла от унижение с ниски пенсиии. И тя обиди един оскотял български пенсионер толкова долно! Впрочем и в развитите общества ще е обида ако кажеш на заможните комунисти, че нямат акъл и пак няма да й мине на такава номера с незнанието. Това е все едно да кажеш, че един богат пенсионер- реститут, че няма акъл!