6

Анонимен

преди 7 години

Абе тия бакшиши като льжат чужденците хич не се оплакват!

5

clown007

преди 7 години

Само UBER ще ги оправи тези позагорели таксиджии.....

4

Minuva42

преди 7 години

Ползвам таксита в доста градове в европа.Нашите таксита не са по-евтини спрямо стандарта ни, но в едно нещо се отличават.Услугите са ни с най-ниско качество особено пловдивските таксита.Не си мислете, че ми харесва да е така за да 'хейтя'. Не искам да е така.Искам като ми се наложи да ползвам услугите им, да не ме е гнус.Сега можеш да си цъкнеш минусчето, бакши!

3

Пешеходец

преди 7 години

Наглеци! Да спират на автобусни спирки, да се движат в бус-ленти, да им намалят данъка...Някакви други искания?

2

Minuva42

преди 7 години

за да им излезе сметката, следва, че те не минават повече от 600км на месец.Дали това е така? Как ги сметнаха тези 10ст? Те по толкова ли отчитат на месец.Защото, ако техните сметки са верни, то те не би трябвало да имат повече от 500-600лв приход на месец! До такава степен се смятат за най-тарикати бакшишите, че чак се замозабравят!

1

Анонимен

преди 7 години

34 лв на месец прави ( при 25 работни дни, което е средно за бранша) малко под 70 страница на смяна. При средно 100 платени километра на ден прави 0.7 стотинки данък.Отделно повикване и първоначална такса...Ще дойде около половин стотинка данък за километър. За какви 10 стотинки увеличение става дума?