14

Не не

преди 7 години

Уотсън не си прав/а! Виж, че тези широко разкрачени крака, които смяташ, че са на момичето, са обути в различен цвят дънки! Дънките на единия и другия крак съответстват точно на преметнатите крака на двете момичета от двете и страни. Така че не е това обяснението.

13

Елементарно Уотсън

преди 7 години

Не е монтаж! Момичето на което са "изчезнали" краката е седнала с широко разкрачени крака, а двете момичета от лявата и дясната й страна са седнали като са преметнали единия си крак върху десния и левия крак върху тези на момичето и им се вижда само единия крак, а другия им е качен на дивана и е зад момичето "без" крака и така се получава тази илюзия! Всъщност двата десни крака на третото и четвъртото момиче, както левия и десния крак на четвъртото и петото момише правят двете двойки крака на тр

12

Очевидно е, вижте

преди 7 години

Вижте тази снимка:imgur/a/HQBt5Краката на второто момиче са обърнати към първото (най-ляво). Ясно се вижда се част от обувката и.

11

бай Тъпчо

преди 7 години

Ей за туй ний на село не си кръстосваме краката,че току-виж некой зел та изчезнал бе-чини ми се оная по средата сай оклечила та шпагати напрайла зад гърба на другите пък оная с чизмите си дигнала маншета нагоре и си изсулила ботушите та крака и по средата дошъл ама то таквиз моди измислиха,че на едни ботуши турят кожи барем за три чифта бе,та има и да разпъваш,та и да остане барем,същата работа като при нас дрътите бе-кожа да искаш,ама айде,че ша рекат че сме невъспитани

10

чоека

преди 7 години

МОМИЧЕТО В СРЕДАТА НА ДИВАНА Е НАПРАВИЛО ШПАГАТ И КРАКАТА И СА ЗАД ЗАДНИЦИТЕ НА ДРУГИТЕ МОМИЧЕТА!

9

Див Селянин

преди 7 години

Мене пет чифта крака ми стигат, шестата ше прави други работи.

8

м дааа

преди 7 години

Краката са изчезнали , също като илюзията за акъл в главата на джурналистина писал статията.

7

Анонимен

преди 7 години

това което аз виждам е , че са грозни и прекалено гримирании спирам да гледам

6

Цецо

преди 7 години

Никаква илюзия, снимката е "пипната" малко, вижте краката на девойката най-вдясно, няма как да са толкова дълги от коляното надолу...

5

Анонимен

преди 7 години

Ел ка блесна с поредната статия в пълният си блян. Какво да се прави толкова й е потенциалът. Друго си е да ти давата от немското посолство готови статии срещу Путин и Русия.

4

от изтрезвителното

преди 7 години

Снимка на яко поркан фотограф

3

Анонимен

преди 7 години

Според мен, второто и четвъртото момиче са подвили левия си крак под себе си и са преметнали десните си крака върху краката на момичето, седнало между тях, което не е сложило крак върху крак, а ги е раздалечило. Вгледайте се и ще се убедите, че е така.

2

Анонимен

преди 7 години

Голяма простотия - мога да кажа колко да цефките - 6, а краката са върху раменцата.

1

леле

преди 7 години

Новина???? Че и водеща???? То вярно е че около празниците няма много новини, но все пак...хайде малко повече въображение ;)