12

Анонимен

преди 7 години

Даваш трохи , а грабиш милиарди от войните предизвикани в арабските страни. Досега Турция е дала 20 млр.долара за сирийските бежнци. Всеки ден се изнася информация за оръжия намерени в терористите западно производство. Спрете оръжията както каза един швед ,,***"

11

ЕС пак лъже

преди 7 години

Поредната пропагандна лъжа..ЕС никакви пари не даде на Турция за 3-те милиона бежанци, така и това обещание няма да изпълнят, отново Турция ще харчи от собствените си пари за да построи училища за сирийците.

10

Домакиня

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯЛесно е, за да не идват насам

9

Неа

преди 7 години

Чакайте , чакайте ... Нима няма да ги интегрират ? :D Защо така ги делят ? Ааа не е никак европейско

8

турчин

преди 7 години

Даваш трохи , а грабиш милиарди от войните предизвикани в арабските страни. Досега Турция е дала 20 млр.долара за сирийските бежнци. Всеки ден се изнася информация за оръжия намерени в терористите западно производство. Спрете оръжията както каза един швед ,,***".

7

Циник

преди 7 години

Мда..Мурксул-берлинската ханъма , смъкна кюлотите, и се на*дупи на Ердоганския бек! С наши пари плаща за развъждане на тарамбуки! Милиарди от джобовете ни за всякакви навлеци, и готованци...световната с**** ще я храним ние...щото сме цъфнали, и вързали!

6

Анонимен

преди 7 години

Малко са им кюрдите сега ще хранят и араби, турската национална статистика сочи по 1.7 деца *** семейство в регион от турци а където са кюрдите над 6, после ми ги защитавайте, същите са като ромите в България !

5

Анонимен

преди 7 години

Някой се е взел много насериозно с тези "бежанци". Това вече дори не бие на схема за злоупотреба със средства и конспиративни теории, а по-скоро на обикновена суета, под мотото "Щом е за "бежанците", давай!". По принцип няма лошо, ама да не е на гърба на някой друг, а то точно така става.

4

Байрактаров

преди 7 години

Жалко, че България не смята за интересно да участва в тези проекти, за които има осигурени европейски пари и само трябва да се прояви инициатива, за да се вземат. Но пък защо да се прави като еврофондовете капят ли капят и да си лежиш под кранчето е достатъчно

3

бежанец

преди 7 години

А Турция накрая ще нареди да не се учи нищо друго освен корана в тези училища. Както стана с немското училище в Истанбул, където забраниха на учителите да споменават Коледа. Или както църквата Света София в същия този Истанбул, където по нареждане на всички знаете кой, започнаха да служат ходжи. Това май вече се забрави, нали? А стана преди няколко месеца,

2

Анонимен

преди 7 години

Да живее Близко-Източния Съюз в който по някаква причина присъстват европейските държави! Безплатни дебитни карти и плащания за всички нелегални мигранти! Европейските ученици(в това число и българските) пасти да ядат, защо им са на тях стипендии от Близко-Източния Съюз за стимулиране на ученето?!

1

Европа благородна

преди 7 години

Там да градат каквото си искат само да не градат в БГ, че от тоя градеж сме на сегашния хал.