22

Пецата

преди 7 години

И при нас с жп-то се пътува 10 часа!!! От София чаааак до Бургас! Не е ли уникално?

21

Как ще ги стигнем...

преди 7 години

китайците?

20

Шаренкия

преди 7 години

А, чудо голямо, за 10 часа няма и две хиляди и кусур километра...Аз разбирам влак, който за три часа да измине три хиляди километра!!!Свръхзвуков! Ето това би било чудо!

19

fffff

преди 7 години

СОФИЯ-ВАРНА - 8 ЧАСА.

18

ДО КОЧО

преди 7 години

МНОГО СИ ЗЛЕ КОЧО. 85% Е СРЕДНАТА КЛАСА В КИТАЙ, А ИМА 1 ПАРТИЯ.

17

*/*

преди 7 години

До европа 15.05.1935 -Метрото на Москва

16

Ганчо

преди 7 години

На България и беше подарен скоростен влак - Японски за отсечката Варна - Синдел. Пилоните стоят някъде около гара Синдел. Останалото не дойде защото някой поиска много пари. Относно БДЖ - умряла работа. Бутат ги към фалит за да може някой да вземе всичко и да направи частно БДЖ и да започне голямото лапане. Това е истината.

15

Анонимен

преди 7 години

Гледайте в тубата "Да говориш свободно с Джон Перкинс" и ще разберете защо сме на този хал!

14

БДЖ

преди 7 години

с нашето БДЖ София-Силистра 12ч

13

МУСАка

преди 7 години

Такъв влак е дело на сатаната комунизма не съвпада с "Евроатлантическата визия" и предразполага към "външна намеса" в политиката ни!Чудя се защо още Плевнелиев не се е изказал лошо срещу Русия.Добре, че Китай е по-далеч и не му е попаднала и тя в обсега му на лафове!Междувременно ако се возите на БДЖ, вдишвайте дълбоко и бъдете нащрек ако замирише на изгоряло!

12

Стар Бургазлия

преди 7 години

През лятото на 2014 пътувах от Пекин до Шанхай с влак. Изминахме разстоянието от 1200 км точно за 4 часа, по разсписание, само с две спирания, спомням си, че второто беше в милионния град Нанджинк. Никакво люшкане на вагона, дори кафето не се клатеше в чашата. Два дни след това пътувах от центъра на Шанхай до летището с Трансрапид, единствен досега пуснат в екслоатация от германците. 32 км за 7 минути, като максималаната 420 км/h беше поддържана само между 4-та и 5-та минута, показана на дисплея

11

Кочо

преди 7 години

Големи сте разбирачи, в Китай няма комунизъм или социализъм, комунизъм никога никъде не е имало. Строя в Китай е държавен капитализъм, запознайте се малко с концептите. Не е толкова розово, около 1 милиард китайци живеят по-зле от българите, да не говорим за цензурата, компютърни гърнета като вас, ще се гръмнат на втория ден в Китай.

10

европа

преди 7 години

Други луди пък тръгнали да сравняват Китай,най голямата икономика в света с България и да се оплакват.Как ще се оправи тази държава не знам.

9

европа

преди 7 години

Кви откачалки коментират тук,не е истина.В България за първи път построиха метро,нещо което на запад съществува от преди 30-40 години,а някои хора бленуват за комунистическите времена и Русия.

8

Реалист

преди 7 години

До ИдеалистАз пък тази година пътувах от София до Пазарджик (България) за повече от 4 часа, има няма 100 км. Влакът закъсня още преди да тръгне с около час!

7

Идеалист

преди 7 години

През май тази година пътувах от Пекин до Ласа (Тибет) за 48 часа като се преминава превал от 5200 м надморска височина. Влакът закъсня само с 5 минути!

6

pena

преди 7 години

На Балканите ако бяхме бели хора отдавна да сме построили такава влакова линия до Виена...

5

ЧОВЕК

преди 7 години

ОТ ТАМ СЕ ВРЪЩАМ. ИДЕЯ СИ НЯМАТЕ КОЛКО СА НАПРЕД, АМА КОМПАРТИЯТА ЯКО НАБЛЮДАВА РАЗБОЙНИЦИТЕ.

4

do 2

преди 7 години

Ние не можахме да стигнем чехи и унгарци, ти ми говориш за американци и китайци.

3

Анонимен

преди 7 години

СОФИЯ-ВАРНА - 13 ЧАСА.