7

Циник до демограф

преди 7 години

Мда....България се напълни с "конспиратори" , като теб! Вземи си тури един ник Остап Бендер - та отдалече да разпознаваме "гиганта на мисълта" Честно? Писна ми да чета болни мозъци (като теб) , които търсят под вола - телета! Мурксел-ханъмата е тази, която нанесе повече щети на Европа от 3 Русии, и 10 ****инци! *** давай - обясни ни от 10 кладенеца..през 7 кюшета - кой поръчва музиката! Аман от разбирачи, и заговорници!

6

demograph

преди 7 години

Обърнете внимание на тясната обръзка между мястото, времето и характера на терористичните актове и руските геополитически цели. Така става ясно кой бие тъпана и кой плаща за кървавата музика. Скачанията срещу бежанците, ИД, еврогейовете, *** и Меркел са просто фалшив акомпанимент на случайни улични музиканти.

5

става дума за пари

преди 7 години

Чуков е прав. Става дума за пари. Затова и терористите си оставят личните документи и телефоните на местопрестъплението. Като един вид визитна картичка. Доказателство, че именно той е извършителя, и че на него трябва да се изплатят парите. В този смисъл многобройните видеокамери са в полза на терористите. За да го показват по телевизиите в светлината на неговата "героична" мисия.

4

Циник

преди 7 години

Може много да се спори по въпроса! Често срещам думичката "камикадзе" във връзка с фанатизираните убийци тарамбуки! Камикадзе - означава всъщност - божествен вятър - в чест на тайфуна унищожил монголската флота готвеща се да нахлуе в Япония! Обидно е даже да се сравнява патриотичната идея движила японските военни със сляпата омраза движеща камиларските убийци! Повече им подхожда думичката хашишини - тези га*дове убиват в името на исляма , и Мурксел-ханъм ги улесни да леят кръв в Европа!

3

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Евролиберастите превърнаха Европа в приют за ислямски терористи.В родината си те са преследвани от влатите. Много от тях са извършители на убийства, наркоразпространение и други криминални дейния.\Пристигат в Европа и се представят за бежанци.Умишлено не носят документи за самоличност.В арабските държави няма регистри с биометрични данни на гражданите. Сиреч, ако той каже, че се казва Хасан и е роден през 1989-та год. никой не може да докаже, че се казва Мустафа и е роден 1991-ва.

2

Анонимен

преди 7 години

Така ще бъде докато начело на ЦЦЦП стои КГБеец. Пръска безотчетно пари докато Руския народ бедства. И то не за друго, а за да отмъщава на Запада че живее по-добре от тях. Мерзавец.

1

добри намерения

преди 7 години

Лесно ги вербуват камиларчетата за по няколко хиляди евро са продали и майките си, така и така ги чака сигурна смърт ако ги върнат по местата им на произход.