37

Чичо Скрудж

преди 7 години

като слушахме Меркел - биваше /така по приятелски/, сега скандал !

36

Анонимен

преди 7 години

значи: руснаците (или които и да било) изкарват истината на яве и за тази си постъпка трябва да бъдат санкционирани wtf !?!??

35

Дедо Кольо

преди 7 години

До българинБългарино, предпочитам да съм безработен там, отколкото пенсионер учител с 36 годишен стаж тук. Пък ти си плащай редовно членския внос, че идват избори. Партията-баба не е пенсионирана - пара и трябва.

34

българин

преди 7 години

До М Живеят добре само богатите. *80 милиона безработни, от които около 15 милиона деца са на улицата - по гладни и по бедни и от нашите ***. Това известно ли ти е?

33

0

преди 7 години

До Ммуахаха стия денги нет вече омирисаха сайтовете.Тя русия фалира всеки ден по сайтовете ,а иначе вреалността си прави квото сипоиска и със санкции и без санкции.И какви са тия санкции -и аз санкционирам Луната и кво от това.Кервана си върви кучетата лаят ,а в САЩ дето са велики молби за купони за ядене 60 млн. обаче пари имало само за 50 млн.Кво да се прави :велика е бананановата демокрация ама един кениец изяде всичките банани и го свалиха от дървото и на негово място Путин си назначи друг

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонименама как толкова умни и толкова велики пък изостанала Русия им провалила изборите крайно време е да се уточни или Русия е изостанала или те са много назад от Русия щом тя може по всякио време да ги манипулира както си иска тя и зимата ще е сурова в САЩ ст сега да са наясно Русия ще е виновна за дебелия сняг

31

М

преди 7 години

Американците не ги мислете. С хакерски атаки или без - живеят си прекрасно. Впиянчената Матушка няма да ги стигне и след 50 години. Руското сгромолясване е неизбежно и скорошно. ДЕНЬГИ НЕТ!!!

30

До 47 Блокирания

преди 7 години

Добре са те блокирали. Осмърдяваш пространството. Много си ***. А на Плевнелиев ще му пръднеш ...

29

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Проблема с хакерската атака е, че всички дисктутират кой е направил хакерската атака, а не какви ужасни престъпления са разкрити.Свитата на Обонго вече вбеси Тръмп и с наказателната резолюция на О-О-Не срещу Израел, и със забраната за добив на петрол зад полярния кръг. Така че след 20 януари може да започнат гонки срещу най-дивите маймуни от демократическата партия. То бива, то може ама те просто се оляха да слагат пръчки в колелата.Нашето президент Пръдналиев няма смисъл да го коментирам.

28

Анонимен

преди 7 години

А КОЙ СИ ВЪОБРАЗЯВА ЧЕ ТРЪМП ЩЕ ГИ ОТМЕНИ?.......Някои не четат, само пишат.

27

Анонимен

преди 7 години

Изостанала била Русия, ама им го натика чак до сливиците.

26

Анонимен

преди 7 години

ОТ КЪДЕТО И ДА СА ХАКЕРИТЕ, СВЪРШИХА ЕДНО ДОБРО ДЕЛО - ПОКАЗАХА КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА ХИЛЪРИ.

25

Idealist

преди 7 години

Долу наследниците на робството - демократите на САЩ! За Обама - най-значителния лъжец сред американските президенти. За такива е казано:"Пази Боже сляпо да прогледа."

24

КОЙ е заплахата?

преди 7 години

Администрацията на Обама търси начин как да предизвика трета световна!

23

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ЧУДЯТ СЕ КЪДЕ ГИ СЪРБИ,НО НЯМА КОЙ ДА ГИ НАЧЕШИ,ЗА ВСИЧКО Е ВИНОВНА РУСИЯ,НАЛИ Е ПРОСТА И ИЗОСТАНАЛА.

22

Анонимен

преди 7 години

Изведнъж изостанала Русия стана и хакерска държава.Уточнявайте се поне да лъжете едно и също.Или Русия е изостанала и никой не се интересува от нея или признайте, че Русия е силна, а вие сте слаби.Как така изостанала Русия ви вреди с хакери? Нещо не ми се връзва, или едното или другото...

21

Росен

преди 7 години

Според мен да се обвинява Русия за кибер атаки, променили хода на историята на най-модерната, развита и мощна държава ( само според Американците и техните ***) е най-меко казано просташко. Но от друга страна Американския политик не е чак толкова ***. Остава само истината- Русия може да си сложи Америка на върталежката.....Наздраве !

20

Анонимен

преди 7 години

Как така атаки? Не бяха ли американците и техните корпорации, които създадоха интернет и с тайните си задни входове в софтуера правеха каквото си искат?Това с руското хакерство ми звучи леко цинично...А ако е имало нека го докажат, нали ФБР, НСА, *** и други трибуквия работят с факти и знаят всичко, къде са им докладите? На такива подхвърлени партенки, подмятани от този и онзи ли се уповава кениецът от Хаваи?Да ме прощавате, не на нас тия.

19

Анонимен

преди 7 години

Путин към ТръмпДоналд, Кримнаш !Тръмп: ОК Влад, а получи ли Талимат от Порошенко ?Путин: Е, тук е проблема, както е казал Т-ш Сталин.

18

Анонимен

преди 7 години

Белият дом - OPETNEN S MNOGO MNOGO KRAV