43

Георги

преди 7 години

Писна ми от директиви. Някой да ми казва да не ползвам моето си старо устройство в моето си жилище. Това не е като при автомобилите. Тук застрашаваме само себе си. Аз ще заседна в асансьора, аз ще си седя вътре няколко часа. Какво общо има Брюксел? Що трябва да платя едни 5 000 лв за модернизация, при положение че така или иначе си имам мобилен и вътре в асансьора има спешен номер на който да звънна?

42

Анонимен

преди 7 години

системата е измислена още на времето и е вградена във всеки асансьор нарича се звънец само трябва да се свърже със акумулатор ако спре тока като осветлението.от цял вход все ще има кой да го чуе отделно всеки даже и малките деца вече имат телефони.цялата идея е да направи някой пари.разследващите журналисти могат да се заинтересуват око желаят.

41

88

преди 7 години

В ДАМНТ всички са парашутисти-Карипова,Чиликов и т.н.!!!

40

Още мнения

преди 7 години

Знаете ли какво няма нищо лошо в това да се поставят такива устройства в асансьорите даже ако искат и сензори за движение да ни задължат да сложим, ама най ме дразни че за ртова даваме пари както си трябва а насреща получаваме скапана инсталация и прецакана асансьорна кабина защото сега точно това се случва никой не се старае да интегрира пълноценно тея системи и асансьора ни заприличва на кабината на космическа станция МИР от всякъде висят маркучи кабели и устройста в нашия случай няма КОНТРОЛ!

39

незнам

преди 7 години

А бе то се знае то всичко е да се вземат пари за някого а че всеки месец се плаща такса такса за подръжка то какво се подържа че като се развали нещо си го плащаш отделно дори осветлението в шахтата пак се плаща и то не малко пари

38

Анонимен

преди 7 години

До вгрНе става въпрос само за пустия телефон, в наредбата за 2017г, като изискване е описано осветление на шахтата... Що за простотия е да ми е осветена шахтата???

37

555

преди 7 години

а ако етажната собственост не е регистрирана като юридическо лице, кой ще сключи договора с операторите за картата?

36

Анонимен

преди 7 години

Боли ме фара живея на първия етаж 2

35

king_for_a_day

преди 7 години

36, май нещо такова. Ама като са тръгнали, дай да ни задължат да си инсталираме по един приемник и в МПС-тата, за който е редно да си платим, разбира се. Не за да се избегне ПТП, а за да има още един комуникационен канал, по който евентуално да могат да научат в Спешното. Е, всички знаем, ще се мине през 112, което ще забави реакцията с 300%, но канали нека има. А че сме насочили усилията си в съвсем грешна посока, ***...

34

вгр

преди 7 години

ГСМ дайлер е около 100 лв, Добър апарат за говорене около 30лв... Не повече от 5-7лв за СИМ карта.ЗНАЧИ МОНТАЖА Е ОКОЛО 170лв !!! ДОБРЕ!

33

Анонимен

преди 7 години

Значи въпросът не е В ТОВА ДА НЕ СТАНЕ АВАРИЯ, а като СТАНЕ и има жертви, онези да чуят. За което трябва да си платим. Поправете ме, ако греша.

32

вгр

преди 7 години

Всички тези наредби (мисля и тази за "умните" светофари в центъра) са не за безопасност, а за да си напълни някой джоба.ЕЙ Г-ЖА ФАНДЪКОВА, МОСЛИТЕ ЛИ ЧЕ СМЕ ОВЦЕ??? НЯМА ЛИ НЯКОЙ РАЗУМЕН СЪВЕТНИК???НЕ СИ МИСЛЕТЕ ЧЕ СТЕ ВЕЧНИ, УПРАВНИЦИ НАШИ!!!

31

king_for_a_day

преди 7 години

И ми е интересно как ще се контролират злонамерените обаждания до сервиза? Някой долу спомена - ще се плащат. ОК, ама как да се обясни това на някой палав петокласник от входа, който е решил да сe забавлява? А ако въпросният петокласник има свободен час и реши да пробва колко входа в квартала може да обиколи със същата цел?Изобщо, на кого му хрумна тази *** идея през 21-век? Ясно е, че става дума за корупция, ама що не го измислиха да звучи малко по-полезно и не толкова идиотско?

30

king_for_a_day

преди 7 години

29, не са само възрастни хора и майки с колички (не че не са напълно дотатъчни като аргумент). На мен няма да ми е много приятно да качвам/свалям велосипеда си 11 етажа. Не ми се и помисля, ако искам да изведа децата си да карат и те... Свалям моя, после се качвам и за техните и по един във всяка ръка по тесните недооразмерени стълбища... мерси.

29

Анонимен

преди 7 години

Решение, закъсняло с около 20 години. Засядала съм в асансьор като дете, когато мобилни телефони имаха само мутрите, така че тогава щеше наистина да ми помогне.

28

анонимен

преди 7 години

с тази цена на нов асанс от гробищата няма да изкат да идват да ни изнасяттака че веселбата предстои

27

Би

преди 7 години

Като изключим възрастните хора и майките с количка , липсата на асансьор не е чак такава трагедия. Вместо да отидеш специално да изхвърлиш ***, ще си го приготвиш сутринта като излизаш за работа, вместо да се разкарваш за един хляб вечерта ще напазаруваш всичко на връщане. Оптимизирането май е лошо нещо само в България.

26

Анонимен

преди 7 години

До 26 Ще ти кажа точно- нов асансьор струва от 25 до 50 000 евро с монтажа. Прецени сам колко блока могат да си го позволят.

25

Анонимен

преди 7 години

И сега като оставят 20-етажните блокове без асансьори ще стане голям купон! Да почвам от сега да тренирам, че баба ми живее на 14 етаж и явно ще трябва аз да ходя да и пазарувам, че жената е на 85 и нещо не я виждам да си качи покупките до 14 етаж.

24

анонимен

преди 7 години

това е лобизьм да си сменим асанс с нови ама не казват колко струва единнов асанс вместо саниране дьржавата да ни подмени асанс