14

Циник до 9

преди 7 години

Есенциално точен коментар! ФАЩ са единствената държава в света избила стотици хиляди ( може би и милиони с тези загинали от лъчевата болест) невинни майки, деца, и граждани, наглостта им продължава с изпратените нарочни екипи да снимат последствията от вероломното им зверство! Само честно е, че не получават "извинения" от жертвите! Супер нагли, и безсрамни!

13

Анонимен

преди 7 години

Трябвало да намерят някой виновен да се поразмърдат и да се оформи коалицията ама са се объркали,че са точно те и ги нарочили набързо та да ги използват вкупом.

12

webley revolver

преди 7 години

Хах. Америка прави всичко възможно да влезе във войната и провокациите към Япония са добре известни. Да не говорим, че са знаели прекрасно за готвената атака при Пърл Харбър. Ако САЩ се извинят на половината свят за кретеническите си войни, тогава може и Япония да се извини.

11

Sensei Yoda

преди 7 години

Кениецът и той направи същото. Японците са самураи.Икиру таме ни Нихон!

10

батко

преди 7 години

От бомбандировките най много печели САЩ, понеже се включва във войната. До този момент населението изобщо не е ОК да се занимава с война която не го засяга по никакъв начин. Великата депресия приключва и САЩ заемат мястото на супер сила каквато до този момент категорично не е. Допълнително - нали се сещате какви кораби са потопени? Бракми и корита, морално остарели и без каквито и да е военни преимущества. Други просто не са имали

9

Анонимен

преди 7 години

К`во да се извинява. на него душата му се радва, като гледа толкова имена на стената пред себе си.

8

Анонимен

преди 7 години

В Хирошима и Нагазаки е унищожено ЦИВИЛНО НАСЕЛЕНИЕ, което си е военно престъпление.СЪЩО И БОМБАРДИРОВКИТЕ НАД СОФИЯ, КОГАТО ЗАГИНАХА СТОТИЦИ НЕВИННИ ГРАЖДАНИ.

7

Анонимен

преди 7 години

ТОВА Е БИЛА ПЕРФЕКТНА ОПЕРАЦИЯ, СВАРИЛА АМЕРИКАНЦИТЕ ПО БЕЛИ ***.ВТОРАТА ТАКАВА УСПЕШНА ОПЕРАЦИЯ БЕШЕ НА 11 СЕПТЕМВРИ, НО АВТОРЪТ НА ДЕЯНИЕТО НЕ Е МНОГО СИГУРЕН.

6

Анонимен

преди 7 години

Изобщо не са квит. Как ще сравняваш масово унищожение на хиляди невинни хора (и впоследствие не знам още колко от рак) с няколко разбутани казарми?

5

турчина

преди 7 години

Американците пък пуснаха атомна бомба над Хирошима и Нагазаки и избиха хиляди цивилни. Значи са квит. Никой не дължи извинение на никого.

4

МУСАка

преди 7 години

Америка защо не се извини, че разбута цял свят?

3

МУСАка

преди 7 години

До турчинаНие сме зверствали, а те са СЪЖИТЕЛСТВАЛИ с нас...

2

турчина

преди 7 години

До 1И това ще стане. По ТРТ даваха документален филм за "българските зверства" при обсадата на Одрин. След някоя друга година и Борисов ще се извинява.

1

девалвация на чест

преди 7 години

Представете си го така: след години нашият МП отива да се извинява на Турция, че сме им разкатали мамата в обсадата на Одрин (1912-1913г). Не се съмнявайте скоро и по нашите ширини.