8

Анонимен

преди 7 години

Не злобееме.Май и Бог е на нашето мнение щом си ги прибира рано.

7

До 2

преди 7 години

...още една причина да не слушам такива..."певци".----------------------------------------Ами ходете слушайте Слави Трифонов тогава. Той е образцов певец и типичен представител на балканските морално- патриархални изконни "ценности ".......пък и ориентацията му е в изрядно състояние,което е най -важното за един идеологически издържан "творец " в посткомунистическа държава. И най -вече: творчеството му предлага такива брилянтни образци в кръчмарския етно -ориенталски жанр като Пружината, 7/8, Жива рана и венецът на патриотичния изблик Кога зашумят шумите, (нищо че песента е от македон

6

Анонимен

преди 7 години

Първите пет коментара са на комплексирани Бай ***. Като не ви харесва Джордж Майкъл или гей хората защо четете статии за тях. Май сте неосъзнати пенд ели и вие и това подсъзнателно ви кара да злобеете. Споко, скоро ще се осъзнаете:)

5

Горан

преди 7 години

Ха, значи нямал бил морални проблеми със това, че е гей, но е криел заради майка си? Ами, имал е морални проблеми с това! И, освен всичко - ми не е нормално да си гей! Не е било и няма да бъде!

4

Анонимен

преди 7 години

В евроатлантическа България хомосексуалистите и хомосексуалността са на пиедестал. Доказателството е, че коментари като моя ги няма след 3 мин.Дори и редакторът защитава хомосексуалистите, понеже и той е такъв.

3

Анонимен

преди 7 години

Не знаех, но зная че в БГ еврохейството и ценностите му са на голяма почит.

2

Анонимен

преди 7 години

...още една причина да не слушам такива... "певци".

1

Анонимен

преди 7 години

"Певецът", който разплака цяла турция с песни за мъжа си...