7

анонимен

преди 7 години

при толкова газ при толкова трьби при толкова потоци от кьде ли небьлгарите ще плащаме наи много за топло независимо че сме се заврели ведна стая от сутрин до вечер разни псевдоспециалисти ни убеждават как трябвада се отделим от руския газ и колко прекрасно ще си жевеем сега какво излизанищо не разбирам

6

Анонимен

преди 7 години

Тоя филм го гледаме от 16 години. КЕВР винаги е в ущърб на народа и реално тази комисия е напълно излишна, тя нищо не регулира, а само хрантутиме едни чиновници. Като дойде лято ще смъкнат с минимален процент цената и зимата яко нагоре. При положение, че има министерство на енергетиката с какво по различно се занимава КЕВР. Същото е и с БЕХ, която е паразитна структура. Раздути щатове за свои хора на гърба на народа.

5

Анонимен

преди 7 години

Като поскъпва газа оти на внасяте евтин от гръцко или румънско?

4

Анонимен

преди 7 години

всяка година едно и също, едните искат ХХ процента защото имат причина,а другите им дават само У процента защото било еди какво си , но в двата случая увеличение има.

3

право

преди 7 години

Да се увеличи цената след като върне надвзетите 40 милиона на потребителите в троен размер + лихви.

2

реалист

преди 7 години

Очаква загуба от 34 мил. т.е. ще работи на загуба или печалата ще намалее с 34 мил? Защо си мисля, че е второто. Монополисти.

1

сминдух енд чесън

преди 7 години

Да я вдигне двойно за да спечели шестдесет и осем милки.