12

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли е срам? Хората страдат, а Вие се заяждате един с друг. И не разбирам за какво искате да платят семействата им. Това е върхът на наглостта!

11

делфини

преди 7 години

направете ритуали омесете козунаци и хвърляйте късове в морето напоени с червено тазгодишно вино

10

земляк

преди 7 години

...Не ми се иска да го кажа ,но от 19.12 до днес ... освен съболезнования да изкажа и ...Бог да ги прости ! Народът векове наред е спазвал едни традииции ...не от религиозни догми ,а поради прости природни закони ...След Димитровден се приключва с полската селскостопанска работа ,а след НИКУЛДЕН с ...морското рибарство ...Не напразно на 06.12 отдаваме такава почит на св"Николай" ...покровител на моряци и рибари ... Светла им Памет !!!

9

gfhgfhfh

преди 7 години

До ЗападноевропеецТи май още не си разбрал, че Радев все още не е президент!?

8

Циник до Надя

преди 7 години

Изумен съм от подобно ГРОЗНО , ДИВАШКО изказване...нечий бащи, братя, и синове вероятно са се удавили - и на теб нищо по-умно не ти хрумва - няма да ти пожелая , да изпиташ подобен ужас - по празниците макарче го заслужаваш!

7

Пешо*

преди 7 години

Ето една екстремна и авангардна идея - зимъска не палаткувайте, не шнорхелувайте, и не катерете баири.

6

RUSSIA the best

преди 7 години

До западния Ти пък престани да пишеш глупости. Нито Путин нито Радев имат нещо общо или вина за двама рибари излезли с лодка в морето.

5

Онзи

преди 7 години

Западноевропеец, свожоден си да заминаваш ! Най-добре при баба Меркел, заедно да интегрирате клети бежанци. В антракта,между интеграциите,е редно да лепнеш едно червило и да поведеш гОй парада !

4

Западноевропеец

преди 7 години

До Раша дъ бестА ти спри да се прекланяш пред чужда култура! Такива като теб са национални предатели!!!

3

RUSSIA the best

преди 7 години

До западноевропеец Вземай си по-редовно хапчетата.

2

Западноевропеец

преди 7 години

Поредната трагедия под управлението на радев (пета за днес)! Честито, братя българи! Все повече започваме да приличаме на монголоидната империя, където преди няколко дни 72 души загинаха, защото са пили препарати, тъй като там дори нямат пари да си купят алкохол! Само едно озлобено, подмолно и завистливо джудже с комплекси от ниския си ръст ни трябва, за да заприличаме съвсем като тях!

1

Анонимен

преди 7 години

Морето е за мъже, а не за аматьори!