5

Георги

преди 7 години

Турция се опитваше да бъде светска държава с тенденция да приеме западните ценности като свобода на словото например. И боготвореше Кемал Ататюрк. В Ердоган Ив е точно обратното - държавата се превръща в религиозна, делото на Кемал Ататюрк се отрича и основни ценности на западната цивилизация се зачеркват.

4

Анонимен

преди 7 години

ЕРДОГАНИЯ ЗАБРАНИ!!! ТУРЦИЯ ВЕЧЕ Я НЯМА!

3

Анонимен

преди 7 години

Що пък са го застреляли агентя та сега да гадаят,той и така си изстрелял патроните,и щом искал да побега малко щял да бега,толкова стегнат беше при движенията си и декламирането,че сякаш искаше да каже още нещо и забравил що беше,пък и забравил що му останало в цевта та да бега,а то там за дето се изказа е бая далеко от тази изложба за искуствоведи.

2

а да видим

преди 7 години

Пак същия поръчител дет поръча самолета с туристите връщащисе от египет. Единствения с доказана далавера от тва. Сега пак русия е жертва не агресор, пак е света вода ненапита. Как не свалиха европеиски или американски самолет след години опити а руски само след няколко дни одговор лесно доиде си с бомбата от русия. Как не гръмнаха друг посланник ами руския одговор лесно влязъл сие с тях щото не вярвам охраната на посланника да е от турци. И така путин си избива хората щот така има извинение .

1

SIKICI

преди 7 години

MNOGOZNAYKOVCITE OT PUBLU4NIQ DOM NA EVROPA VZEHA DA UMUVAT PAK NA TEMA TURCIQ :)))